Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gastro savjeti
Povratak na članak

Bacate koru od luka? Nemojte, stavite je u zamrzivač

Ako ste ljubitelj prženih krumpirića, a tražite zdraviju varijantu, na prutiće izrežite tikvice. Začinite ih začinskim biljem i popržite na kokosovu ulju

Komentari 2

DU
Deleted user
14:33 21.06.2016.

Linda, to je dobro za kompost... a temeljac se jede, kužiš

VL
AH
antun.homjak
11:21 21.06.2016.

Sada mi je jasno kako se na veliko skuha temeljac za pakiranje i prodaju..Još dobro da nas uče da sortiramo smeće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.