Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Audrey Hepburn, James Dean i Brigitte Bardot gostuju u Kempinski Hotelu Adriatic

Kempinski
Foto: Promo
1/4
PR
Autor
PR članak
03.08.2014.
u 08:00

Do 17. listopada 2014. Kempinski Hotel Adriatic ugošćava izložbu „Edition 2014“ hamburškog umjetnika Devina Milesa

Marilyn Monroe, Romy Schneider, James Dean, Steve McQueen, Brigitte Bardot i nezaboravna Audrey Hepburn samo su neke od ikona pedesetih i šezdesetih godina  prošlog stoljeća koje i dan danas ne prestaju fascinirati svojim buntovništvom, stilom i ljepotom. Devin Miles kombinira portrete filmskih zvijezda s prikazima njima omiljenih limenih ljubimaca, nakita, parfema i naravno kultnih klubova i gradova. Ferrari, Porsche, Mercedes, Rolex, Chanel N°5, Tiffany, Warner Bross Studios, Hemingway Bar, Ritz Bar, Wallstreet, Rout 66, Vogue, Time, New York Times, Pariz, Los Angeles i New York neki od prikazanih statusnih simbola. Glamur njihova životna stila stapa se s materijalnim stvarima i pisanim porukama, dok fragmentiranost tih istih likova i motiva odaje dublju, subverzivnu poruku i neizbježnu dozu kritičnosti i ironije prema društvu tog vremena.

Devin Miles je pionir njemačkog neo-pop art pokreta i pripadnik hamburške likovne scene, čijem je strelovitom uspjehu prodonijela i inovativna simbioza slikarstva i sitotiska na ručno brušenim aluminijskim pločama. Koristi akrilne boje u airbrush tehnici. Miles je i jedini njemački umjetnik čija su djela izlagana s onima Andyja Warhola i Roberta Rauschenberga. Po prvi put izlaže u Hrvatskoj. Izložba je otvorena za javnost. Sve izložene umjetnine su na prodaju.

O Kempinski Hotelu Adriatic:

Lako dostupan automobilom iz mnogih europskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u kolovozu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni Golf & Spa resort s 5 zvjezdica na moru. Smješten nedaleko Umaga, ovaj hotel nudi jedinstven pogled na hrvatsku, slovensku i talijansku obalu te na bijele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, Carolea Spa centrom na 3000 m2, teretanom, dječjim Kempinski Kids Klubom , privatnom kapelicom okruženom mediteranskim vrtom, privatnom plažom, te brojnim konferencijskim kapacitetima u hotelu i u zasebnom konferencijskom centru smještenom na samoj morskoj obali.U sklopu resorta nalazi se i Golf Club Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 polja.

O lancu Kempinski Hotels

Ime Kempinski Hotels ponosno nosi rastuća kolekcija istaknutih hotela i odmarališta diljem cijelog svijeta. Kao najstarija europska hotelska grupa, Kempinski je izgradio svoj ugled na vjerovanju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Iz godine u godinu, s otvaranjem novih hotela i odmarališta u Europi, Bliskom istoku, Africi i Aziji, raste i broj vjernih gostiju koji cijene sve vrijednosti i komoditet koje jamči ovaj brend.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?