Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna kampanja

Ashton Kutcher i Alessandra nastavljaju romansu za Colcci

alessandra
Foto: Colcci
1/7
14.08.2012.
u 00:01

Iako je rodila u svibnju ove godine, Alessandra je samo mjesec dana nakon porođaja snimila novu kampanju za brazilski Colcci, a partner joj je i dalje najplaćeniji TV glumac

Iako nas sa svih strana već "napadaju" jesensko-zimskim kampanjama, luksuzni brazilski brend Colcci odlučio nas je počastiti svojom ljetnom kampanjom, a njegove zvijezde i dalje su glumac Ashton Kutcher te Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio koja je naslijedila to mjesto od kolegice Gisele Bundchen.

Još prošle godine oboje su nosili revije za Colcci i snimili prvu kampanju, a ove su godine čak završili u krevetu za potrebe snimanja jesensko-zimske kampanje. Alessandra je u petome mjesecu trudnoće nosila njihovu reviju.

Budući da je njihova ljubav, pa makar i samo odglumljena, itekako vidljiva na vizualima, Colcci se još uvijek nije zasitio svog omiljenog para. A ni Alessandru rođenje sina u svibnju nije spriječilo da s Ashtonom snimi ovu kampanju u lipnju.

Komentara 1

EV
ebes vl i njegove admine
11:24 14.08.2012.

da ne bi bilo zabune, alessandra je sretno udana za brazilskoga poslovnjaka imenom jamie mazur, koji je ujedno i otac njezine kceri, a i ovoga drugog djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije