Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

A.Rucner prerasla darove pod borom

Otvorenje ducana
Sanjin Strukic/Pixsell
17.12.2009.
u 22:28

U dućanu s nakitom poznate dame riješile probleme božićne kupnje. Za odjeću i nakit izraelske dizajnerice Michal Negrin, doslovce su stajale u redu.

Da je sjajno kamenje najbolji prijatelji svake žene, sinoć su pokazale mnoge Hrvatice koje su ne bi li isprobale odjeću i nakit izraelske dizajnerice Michal Negrin, doslovce stajale u redu. U masi koju je privukao miris istoka kojim se “kite” i Britney Spears i Madonna, prepoznali smo i Severinu, manekenku Anitu Dujić, supružnike Vladu Kalembera i Anu Rucner.

Ljubav na prvi pogled

– Prije dvije godine sam bila u Tel Avivu i ugledala ga. Zaljubili smo se na prvi pogled. Orijentalan je, profinjen i prekrasan. Zato u svom ormaru imam sve što se iz tog dućana može poželjeti – rekla je Ana Rucner, zaljubljeno gledajući u sve ono što je imala na sebi. Za omiljenu marku, čije je i zaštitno lice, sinoć je zasvirala. Ukrašenu cvjetnom krunom i pomalo aristokratskom “nošnjom” za to ju je vrijeme, iz prikrajka zaljubljeno promatrao suprug Vlado Kalember. Zajedničkim izlaskom zlim jezicima poručili su da se njihove prognoze neće ostvariti te da raspad obitelji Rucner-Kalember, nije ni na vidiku. U ljubavi i zajedništvu, dočekat će i Božić.

Severina “krstila” dućan

– Obitelj će biti na okupu, a samo će najmlađi dobiti darove. Mi stariji smo to prerasli – kaže Ana. Što je poželjela ispod bora te što će kupiti zaručniku Slavku Šainoviću, pjevačicu Severinu nismo uspjeli upitati. Užurbana i zauzeta, pop diva samo je pozdravila vlasnicu i uzvanike te protrčala do izlaza, natrag u naručje svojim muškarcima – voljenom Slavku i labradoru Picassu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije