Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božić zvijezda Nove tv

Anu Stunić veseli darivati nećakinje, a Milana Štrljića razveseli miris bakalara

Nova Tv
Foto: Nova TV
1/3
06.12.2014.
u 20:30

Tijekom blagdanskih dana televizijska lica koja susrećemo u programu Nove TV s gledateljima će podijeliti svoja sjećanja na najdraži Božić

Poznata televizijska lica s kojima se susrećemo u programu Nove TV s gledateljima će tijekom blagdana kroz kratke video zapise podijeliti svoja najdraža sjećanja na Božić, što pripremaju za blagdanski stol... Voditeljica Ana Stunić kazala je da najviše voli darivati svoje male nećakinje, dok zvijezda serije “Kud puklo da puklo” Momčilo Otašević najradije dar odnosi baki i djedu. Njegov kolega Milan Štrljić u ovo vrijeme najviše se razveseli mirisu bakalara i fritula. 

Miodrag Krivokapić najradije se počasti pitom od jabuka te ističe kako u djetinjstvu nije volio sarmu, a kako je danas obožava. Komičar Željko Pervan voli kolač pod imenom Trostruko iznenađenje, a ovaj glumac ističe i samu bit Božića: - Mislim da za trpezom moraju oni koje nismo dugo vidjeli, da duša  nije  gladna. To je praznik ljubavi ustvari!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije