Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Antonija Mišura predstavila je vlastitu kolekciju nakita Lilac

Antonija Mišura
Foto: PR FOTO
1/7
18.05.2016.
u 13:48

Antonija potpisuje kolekciju nazvanu Lilac koja je inspirirana nježnom ljepotom i prekasnim mirisom cvijeta jorgovana. Antonija ja suradnju oduševljeno prihvatila.

Jedna od najljepših sportašica svijeta, košarkašica Antonija Mišura postala je zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje.

Antonija potpisuje kolekciju nazvanu Lilac koja je inspirirana nježnom ljepotom i prekasnim mirisom cvijeta jorgovana. Antonija ja suradnju oduševljeno prihvatila. 

"U Hrvatskoj ću biti zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, a jedna od njih već nosi moj potpis. Veseli me što ću predstavljati nakit koji odgovara i mom karakteru jer je odvažan, inovativan, ne prolazi nezamijećeno, a ujedno je elegantan. Kolekcija Lilac je nastala spontano, a suradnja s dizajnerima Zlatarne Celje je za mene jedno novo i prekrasno iskustvo, iskorak u modni svijet i prenošenje vlastite osobnosti u izradu nakita", izjavila je Antonija Mišura.

Zlatarna Celje i u Hrvatskoj nastavlja uspješnu suradnju s poznatom sportašicom. Zaštitno lice za srebrne Lencia kolekcije u Sloveniji je najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze.

"Iznimni sportski uspjesi Antonije Mišure i Tine Maze nama u Zlatarni Celje su inspiracija za kolekcije nakita koje prenose poruke pobjedničkog duha. Lencia kolekcije su, uz to, moderne i elegantne te na prvi pogled osvajaju ljubitelje vrhunskog nakita. Kolekcijom Lilac započinjemo suradnju s Antonijom i vjerujemo da će ona na najljepši način predstaviti naše Lencia kolekcije u Hrvatskoj", izjavio je direktor marketinga Zlatarne Celje, Jure Cekuta.

Kolekcija Lilac koja nosi potpis Antonije Mišure dio je Lencia kolekcije za proljeće-ljeto 2016. 

>>Kako slaviti, što odjenuti i koliko darovati

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baniček
11:58 19.05.2016.

o njenim IZNIMNIM sportskim rezultatima nitko ništa ne zna jer se nikad o tome nije pisalo. vjerojatno jer to i nije nikog zanimalo pa ni mene...mene zanima njen kućni uradak i slično?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije