Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove nade

Anina žena ratnica izlazi na pistu u pastelno rozoj i evocira stari Rim

Ana Bogdan
Foto: Perwoll FASHION.HR
1/12
10.10.2014.
u 12:49

Ana Bogdan priliku za nastup na Perwoll Fashion.hr-u izborila je pobjedom u konkurenciji od 1490 mladih dizajnera

Uz bok renomiranih imena domaćeg dizajna na Perwoll Fashion.hru koji počinje 14. listopada priliku da se predstavi izborila je i mlada Ana Bogdan. Ana je pobijedila na natjecanju LIFT by Perwoll za mlade dizajnere i to u jakoj konkurenciji od gotovo 140 mladih dizajnera iz regije.

Presretna sam što mi je pružena prilika da predstavim svoj rad i nastupim na Perwoll Fashion.hru koji je odlična platforma za mlade dizajnere i što ću biti u društvu dizajnera koje jako cijenim. Želja mi je razvijati se kao dizajner i nastaviti raditi na afirmaciji mog branda AnaBo, kaže mlada dizajnerica.

Svjesna velikih očekivanja, marljivo radi na svojoj prvoj kolekciji u kojoj će se vidjeti utjecaj čuvene kulture starog Rima, a osobito Rimske legije.

Foto: Perwoll FASHION.HR

Kolekcija je nastala kao propitivanje vojnih odora u kojima dizajnerica promatra simboličke te funkcionalne elemente. Strogim formama vojnih odora suprotstavljene su mekane, fluidne i ženstvene forme čime je stvorena suvremena vizija nježne sofisticirane ratnice.

Različite mogućnosti prebacivanja i vezanja toge kod Rimljana u kolekciji su interpretirane kroz odjevne predmete koji imaju mogućnost transformiranja odnosno mogu se nositi na više načina ovisno o kombinaciji i prilici. Koristila sam dosta kožnih elemenata kroz koje je vidljiv utjecaj vojne odore, opisala je kolekciju koja će se nositi sljedećeg proljeća i ljeta, kaže.

Očekuju nas komadi u pastelnorozim nijansama u kombinaciji sa sivom i bež, a Anina žena-ratnica na pistu će izaći 17. listopada.

>>Moji su modeli eksperimenti koje mogu nositi svi koji vole inovativnost

>>Saša Joković voditelj make-up tima Perwoll FASHION.HR-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije