Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJICA SMRTI

Angelina na Youtube postavila video u spomen na neprežaljenu majku

angelina
AFP
28.01.2010.
u 11:33

U videu, snimljenom 1981. na Havajima, Angelina i James zabavljaju se sa svojom majkom, a danas slavna glumica zaplesala je i tradicionalni havajski ples hula.

Povodom godišnjice smrti njihove voljene majke Marcheline Bertrand koja je preminula 2007. od raka jajnika, Angelina Jolie i njezin brat James Haven stavili su na Youtube video njoj u spomen. Njih dvoje zajedno su napravili dvominutni video sa snimkama obiteljskog odmora na Havajima 1981. godine kad je Angelina imala šest godina.

U dirljivom videu snimljenom na plaži Angelina i James zabavljaju se sa svojom majkom, a danas slavna glumica zaplesala je i tradicionalni havajski ples hula.

- Marcheline je jako voljela Havaje, ondje je stvorila mnoge lijepe uspomene za svoju obitelj – piše na početku videa u kojem se ne može vidjeti Angelinin otac Jon Voight. Glumičini roditelji razveli su se dvije godine nakon nastanka videa.

Video, objavljen na blogu Marcheline Bertrand Remembered u utorak, dan prije godišnjice smrti, završava porukom: “Nedostaješ nam, mama... s ljubavlju, Angelina i James.” Marcheline, kojoj lijepa glumica jako sliči, umrla je sa 56 godina.

Bertrand je svojim unucima Maddoxu i Zahari u oporuci ostavila po sto tisuća dolara, a njezina kći nedugo nakon majčine smrti oprostila je svom ocu što je 2002. u jednom televizijskom šouu pred milijunima gledatelja zamolio Angie da potraži pomoć zbog “ozbiljnih psihičkih problema”. Jolie je tada prekinula kontakt s ocem te je odbacila njegovo prezime, a umjesto njega stavila svoje srednje ime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije