Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za lovu

Andrej bi promijenio spol i ugradio silikone za Victoria's Secret?

modni skandali (1)
Arhiva VL
06.03.2011.
u 15:59

Mladi je maneken otkrio nakon revije Jean Paul Gaultiera kako bi zbog dobrog ugovora ozbiljno razmislio o promjeni spola

Kada bi mu ponudili dobar ugovor za Victoria's Secret, manekenska atrakcija o kojoj bruji cijeli modni svijet, Andrej Pejić (19) ozbiljno bi razmislio o promjeni spola i ugradnji silikona u grudi!

Rekao je to ovaj mladi Australac bosanskog podrijetla novinarki britanskog Telegrapha u backstageu revije Jean Paul Gaultiera, održane u subotu navečer.

- Da, da mi ponude VS ugovor, učinio bih to. Mislim, morao bih, zar ne? Kako bih inače mogao raditi taj posao - upitao se Andrej, dodajući kako se "u ovoj životnoj fazi osjeća dobro takav kakav je sad". 

Andrej je, podsjetimo, početkom godine postao senzacija nakon što se pojavio kao žena u editorijalima Marca Jacobsa, a ubrzo su ga uočili i drugi dizajneri te sada nosi revije najvećih modnih kreatora - i to kao žena. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
18:57 06.03.2011.

Zgodna mačka

DU
Deleted user
21:34 06.03.2011.

06.03.2011. u 21:21h corbendallas je napisao/la: bravo dečko !! samo naprijed !! ---------------- Gdje ti vidiš dečka?

LA
lacković
18:18 06.03.2011.

jbte stvarno izgleda ko žensko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije