Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa voditeljica

Ana Radišić: 'Moda boja moju osobnost'

ana radišić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
17.02.2015.
u 08:15

Ana bi svoj stil, kako sama kaže, opisala kao spoj kombinacije boja, udobnosti, onog što joj se sviđa, što joj je oku lijepo, što voli i u čemu se osjeća svojom.

Ana Radišić svestrana je na mnogo načina.

Osim što radi kao voditeljica na TV postaji Croatian Music Channel, studira pravo, a planira se i profesionalno baviti glumom. Uz sve to stigne uvijek izgledati besprijekorno, a kako i nebi kad njena energija pršti na sve strane.

Uz takvu energiju, svaka kreacija aposlutni je pogodak, dok osmijeh ove Riječanke osvaja na prvu i savršen je modni dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji koju izabere.

Ana bi svoj stil, kako sama kaže, opisala kao spoj kombinacije boja, udobnosti, onog što joj se sviđa, što joj je oku lijepo, što voli i u čemu se osjeća svojom. Njen stil je u isto vrijeme specifičan i prepoznatljiv, budući da na prvi pogled jasno daje do znanja kako Ana istodobno voli boje i umjerenost.

„Otkad znam za sebe voljela sam boje, voljela sam kombinirati, ali nikad pretjerivati. Danas, odnosno, što sam starija, to sam i hrabrija što se eksperimentiranja tiče, ali nikad ne prelazim granicu umjerenosti i mislim da je upravo ta umjerenost u eksperimentiranju dobitna kombinacija što se tiče mog stila“, rekla je voditeljica za portal Budi.in

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Tomislav MIletić/Pixsell

U svoj stil ulaže, u smislu da prati trendove, kombinira ih i ne boji se promjena. Dapače, voli ih, a nosi ih na način da se oblači prema raspoloženju, mjestu i prilici. Ukoliko je recimo u privatnoj, opuštenoj prilici, onda su tu neizostavni komad tenisice, traperice i trenirka. Ako je riječ o gradsko dnevnoj varijanti, onda su opet tenisice u igri, i to one na petu.

Cijeli članak pročitajte na portalu Budi.in

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije