Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirana dizajnerica

Ana Maria Ricov predstavlja kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2016.

ana maria ricov
Foto: Jure Perišić
1/7
15.02.2016.
u 12:06

S novom kolekcijom talentirana dizajnerica zagrebačkoj publici predstavit će se na tjednu mode koji se održava od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma

Ususret najvećem modnom događaju sezone Bipa Fashion.hr-u mlada dizajnerica Ana Maria Ricov predstavila je kampanju za proljeće ljeto 2016. Komadi iz najnovije kolekcije već se nalaze u prodaji, a dizajnerica poznata po specifičnom modnom izričaju ovog puta naglasak je stavila na slojevitost forme.

Foto: Jure Perišić

-Kroz kolekciju istražujem slojevitu formu s krojnim dijelovima u obliku kvadrata i trapeza. Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost. Odjevni predmeti teže A formi. Prisutni su prorezi, metalni zatvarači, kontrasti. Kroz kolekciju se provlače geometrijski uzorci bazirani na odnosima linija, dobiveni našivanjem kožnih traka. Koristila sam transparentne tkanine, koje u kombinaciji s gustim, neprozirnim tkaninama stvaraju efekt dinamičnosti. Paletu boja čine crna, pješčani tonovi, crvena te bijela. Tkanine koje prevladavaju kolekcijom su pamuk, viskoza, svila, koža i gumirani materijali- kazala je Ana Maria Ricov koja je kolekcijom na prošlogodišnjem tjednu mode oduševila modne kritičare.

Foto: Jure Perišić

S novom kolekcijom talentirana dizajnerica zagrebačkoj publici predstavit će se na Bipa Fashion.hr-u koji se održava od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

Osim Ana Marie Ricov svoje radove na nadolazećem Bipa Fashion.hr-u predstavit će i eNVy room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFSI, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Robert Sever i brojni drugi dizajneri.

Foto: Jure Perišić

>>Uskoro najveći modni događaj sezone BIPA FASHION.HR

>>Brojni poznati pohrlili na posljednju večer BIPA FASHION.HR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije