Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalemko od tenisa Ana uživa u zagrljaju golfera Adama

Ana Ivanović u Singapuru "puni baterije" i prati dečka Adama Scotta

Ana Ivanović
AFP
30.10.2009.
u 18:55

Prošlogodišnja pobjednica Roland Garossa koja je aktualnu sezonu završila na za nju lošem 22. mjestu odlučila je "napuniti baterije" odmarajući se u naručju australskog golfera s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

Ana Ivanović, prošlogodišnja pobjednica Roland Garossa koja je aktualnu tenisku sezonu završila na za nju lošem 22. mjestu, odlučila je "napuniti baterije" odmarajući se u naručju Adama Scotta s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

Adam koji je na glasu kao veliki playboy i zavodnik trenutačno se nalazi na turniru u Singapuru, a potporu mu daje i atraktivna srbijanska tenisačica.

Ana je prije Adama bila u vezi s španjolskim tenisačem Verdascom, a njezinu sadašnjom dečku mediji su pripisivali brojne afere od kojih je najviše odjeknula ona s holivudskom glumicom Kate Hudson.

Osim Adama, Aninim dolaskom na turnir najviše su profitirali i lokalni paparazzi koji prate svaki korak atraktivne tenisačice. Tenisu se vraća početkom sljedeće godine, tj. upravo će ona otvoriti tenisku sezonu 3. siječnja u Australiji.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar jura-100
jura-100
19:17 30.10.2009.

možda nije najbolja, ali najlješa jest

DA
dabar
19:40 18.12.2009.

Tako lepu, samo majka sa ovih prostora moze da rodi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije