Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakoća nošenja

A'marie i pitomi i divlji pejzaž Istre u kolekciji za proljeće-ljeto 2010.

A\'marie (1)
Foto: A\'marie
1/5
12.04.2010.
u 12:04

Kolekcije dočaravaju lakoću nošenja po kojoj je dizajnerica već poznata, a taj koncept "easy-to-wear" postiže prozračnim materijalima koji jamče osjećaj nesputanosti.

Sve ljubiteljice mode od danas u trgovini A'marie mogu pogledati i kupiti novu kolekciju za proljeće-ljeto 2010. dizajnerice Ane-Marije Brkić Višnjić. A kako Višnjić zamišlja nadolazeće nam toplije dane, dizajnerica je predstavila u kampanji koju je nimalo slučajno smjestila u istodobno pitom i divlji pejzaž Istre. Izložene kolekcije A'marie, A by A'marie i A'marie by Ghetaldus dočaravaju lakoću nošenja po kojoj je dizajnerica već poznata, a taj koncept "easy-to-wear" postiže prozračnim materijalima koji jamče osjećaj nesputanosti.

Prepoznatljive tkanine kao što je svila sada se pojavljuju u novim obradama poput one baršunaste teksture, koja slobodno pada i hladi tijelo, ili kože, koja skulpturalnom doradom evocira divljinu prirode. Puderaste nijanse, sada već zaštitni znak A'marie, u ovoj su kolekciji upotpunjene bijelom, pariški plavom, smaragdnozelenom i jarkožutom. Ideja koloristički bogatoga kolaža kakav vlada u prirodi nadahnula je dizajnericu da još jedanput kreira kolekciju od vječnih odjevnih predmeta koji svojom nenametljivom posebnošću ne podilaze trendovima.

Narukvice i remenje intrigiraju svojim futurističkim i konceptualnim izričajem jer dizajnerica na njihovu metalnu površinu aplicira drapiranu kožu. Poseban šarm ogrlicama od poludragog kamenja pružaju velike svilene, žičane i kristalima ili kamenčićima nizane mašne. Proljetno-ljetnu kolekciju tradicionalno prati uspješna suradnja s Ghetaldusom koji je s A'marie sunčanim i optičkim naočalama već krenuo osvajati i inozemna tržišta. U skladu s odjećom, modeli naočala A'marie by Ghetaldus pomno prate paletu boja dok se na samim naočalama posebno ističu površine koje simuliraju brušeno drvo.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:24 13.04.2010.

Daj nemojte tako,kakav divlji pejzaš Istre to je uvreda oni neće ništa divlje ni Thompsona u Areni , samo bi Lepu Brenu ona je kulturna ništa divlje za Istru i na grbu nisu htjeli divlju kozu nego pitomu, ta jee moda bez botuna divlje , zakovrčeni opanci to to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije