Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna modna parada

Alexander McQueen pokopan u Londonu

naomi campbell
pixsell
26.02.2010.
u 19:00

Na intimnom posljednjem ispraćaju bile su i Kate Moss i dizajnerica Stella McCartney, a mnogi su mu počast odali noseći njegove tamne kreacije.

Modni dizajner Alexander McQueen, koji je prije dva tjedna pronađen mrtav u svom stanu u Londonu, pokopan je u srijedu. Intimnoj ceremoniji u crkvi sv. Pavla u Londonu nazočila je njegova rodbina i bliski prijatelji koji su mu počast odali noseći njegove kreacije u isključivo crnoj boji. Na toj najtužnijoj modnoj paradi bile su Kate Moss, Stella McCartney i Naomi Campbell koja je odjenula kreaciju iz jedne od njegovih kolekcija želeći time pokazati da se njegovo ime neće nikada zaboraviti.

– Gubitak McQueena nije gubitak samo za britanski nego za cijeli modni svijet – shrvano je izjavila urednica britanskog Voguea Alexandra Shulman. Pjevačica Lady Gaga, koja je često nosila njegove otkvačene kreacije, nije se pojavila na pokopu, ali je na Twitteru objavila zajedničku sliku s tim genijalnim dizajnerom. Još se ne zna kako je počinio samoubojstvo, no neki mediji pišu da je pronađen obješen u svom ormaru. Ni razlog zbog kojeg je digao ruku na sebe nije poznat, no kako je u posljednje vrijeme bio depresivan zbog majčine smrti, pretpostavlja se da je zbog toga presudio sam sebi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije