Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi punom parom

Alessandra Ambrosio dan prije poroda snimila modni editorijal

alessandra ambrosio
Love Magazine
31.07.2012.
u 00:01

Ni deveti mjesec trudnoće, i to dan prije nego što je rodila sina, Alessandru Ambrosio nije spriječio da pozira za časopis Love. I to obučena, bez šminke i frizure!

Da prelijepa Brazilka Alessandra Ambrosio radi punom parom i kad je u visokom stupnju trudnoće te ne vidi u tome nikakav problem, svima je već pokazala. Trudna je snimila kampanju s Ashtonom Kutcherom za brazilski brend Colcci, a u petome mjesecu trudnoće nosila je čak reviju u Sao Paulu za isti brend. Također je pozirala i za nakit Vivara, i to gola, "odjevena" samo u nakit. No to nije sve.

Iako je Victorijina anđelica rodila sina prije dva i pol mjeseca te najavila kako za nju nema predaha od posla, u javnost je puštena fotografija trudne Alessandre koja će se naći u novom broju časopisa Love.

A posebnost te fotografije upravo je u tome što ju je Boo George snimio samo dan prije nego što je rodila sina. No za razliku od toliko isfurane poze u stilu trudne i gole Demi Moore za Vanity Fair, brazilska ljepotica pozirala je u vrlo opuštenom izdanju – bez šminke, u vrućim hlačicama i običnoj majici.

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
06:59 31.07.2012.

kaj je bar na ovoj grotesknoj fotografiji prelijepo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije