Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv trokut

Aleksandra Grdić ljubi dva muškarca?

aleksandra grdić
boris ščitar
02.02.2010.
u 11:03

Svojeg dečka Azera Berbera, vlasnika lanca restorana Daily Fresh, odzvanja po kuloarima, seksi ljepotica vara s poduzetnikom Vjekom Čalićem.

I u glavu bivše misice Aleksandre Grdić, čini se, proljeće je već stiglo pa se nošena leptirićima zapetljala u ljubavni trokut.

Svojeg dečka Azera Berbera, vlasnika lanca restorana Daily Fresh, odzvanja po kuloarima, seksi Alex vara s poduzetnikom Vjekom Čalićem. Iako Grdić tvrdi da su ona i građevinski poduzetnik samo prijatelji, šuška se da se iza vrata zgrade u kojoj oboje žive događa puno više od toga...

Ključne riječi

Komentara 5

JO
johnyloggan
11:22 02.02.2010.

Sex, drugs & rock \'n roll!!

OB
-obrisani-
11:39 02.02.2010.

Ovo je vijest za naslovnicu! Tko da više njegova je. ;) www.crozona.net

Avatar vaksalainen
vaksalainen
12:03 02.02.2010.

stvarno cudno.. a bas izgleda poput simbola cednosti... vjerojatno ni ti decki nisu glupi, pa koriste dok mogu.. zato je ona paglu za njih sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije