Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aktivni uz Moju Croatiju: Korisnici napravili deset milijardi koraka

Croatia osiguranje
15.12.2022.
u 07:00

Za usporedbu, kako bi pješice obišli svijet potrebno je napraviti otprilike 20 milijuna koraka

Predblagdansko vrijeme obilježeno je prefinom hranom i kolačima, brojnim zabavama i druženjima na poslu i kod kuće. Čak i za one najdiscipliniranije, veće količine hrane i pića mogu predstavljati veliku kušnju, zbog čega je sada važnije no ikada dovoljno se kretati.

Istraživanja i zdravstveni stručnjaci ističu da dnevno treba napraviti barem 10.000 koraka kako bismo pozitivno utjecali na naše zdravlje. To jako dobro zna više od 130 tisuća aktivnih korisnika aplikacije Moja Croatia, koji sudjeluju u Croatia FIT programu. Croatia FIT funkcionira na jednostavan način - bilježi broj koraka, a najaktivniji korisnici mogu osvojiti brojne i vrijedne nagrade. Nagrade se dodjeljuju nakon osvojenog izazova, a svaki se mjesec kreiraju novi izazovi.

Gotovo 10 milijardi koraka i 1200 nagrada

Najnovije brojke pokazuju da su korisnici programa do sada napravili gotovo 10 milijardi koraka. Za usporedbu o njihovom velikom angažmanu svjedoči i podatak da je potrebno napraviti otprilike 20 milijuna koraka kako bi pješice obišli svijet. Kako bi nagradili marljive hodače za sjajne rezultate i brigu o zdravlju, Croatia osiguranje je u okviru programa dosad podijelilo gotovo 1200 nagrada.

Osim nagrađivanja zdravih navika i pozitivnog utjecaja na zdravlje, aplikacija Moja Croatia za svoje korisnike ovih dana donosi i posebna adventska iznenađenja. Korisnike svakoga dana sve do Badnjaka u aplikaciji očekuje bogati adventski kalendar, koji prate zanimljive poruke i dogodovštine Djedova vilenjaka koji pripremaju božićne poklone i prolaze kroz različite zgode i nezgode.

Osvojite vrijedne nagrade

Oni koji otvore sva 24 prozorčića u kalendaru ulaze u izbor za glavne nagrade kao što su Apple Watch Series 8, KitchenAid Artisan samostojeći mikser te iPhone 14 Pro. Određeni dani u adventskom kalendaru kriju priliku za sudjelovanje u nagradnim kvizovima. Jedan kviz traje samo jedan dan, a svi koji točno odgovore na pitanja iz kviza ulaze u izvlačenje za dnevne nagrade.

Za svaki kviz izvlače se dva dobitnika koje čekuju vrijedne dodatne nagrade: poklon kartica Petrola u vrijednosti od 1000 kuna, Philips Sonicare DiamondClean 9000 sonična električna četkica, Samsonite Nuon Spinner kofer, Samsung robotski usisavač ili Ipad 9 tablet.

Kako sudjelovati?

Preuzmite aplikaciju Moja Croatia, pratite adventski kalendar i otkrivajte prozorčiće svakog dana te sudjelujte u nagradnim kvizovima na posebno označene datume jer vas očekuje mnoštvo vrijednih nagrada. Više informacija potražite na crosig.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije