Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren natječaj

Ako volite putovanja, ovo bi mogao biti vaš posao iz snova

putovanje
Thinkstock
20.02.2018.
u 20:18

Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji su u mogućnosti komunicirati na španjolskom ili portuglaskom jeziku, a potrebno je imati i najmanje dvije godine iskustva u radu s djecom i mladima

Ako radite ono što volite, tada nećete raditi niti jedan dan, poznata je uzrečica koja pokazuje koliko je bitno raditi posao koji zaista volite. I ono najbitnije, da imate priliku. 

Putovati svijetom i za to dobivati plaću, mnogima se čini kao posao iz snova. 

Iz Disneya stiže vijest da traže osobu za slobodno radno mjesto savjetnika za organizaciju aktivnosti mladih na Disney kruzeru. Radno vrijeme je 80 sati tjedno, a u opisu posla navodi se kako spomenuti kruzer putuje na relacijama koje uključuju Meksiko, kalifornijsku obalu, Barcelonu i privatne otoke u Bahamskom otočju. 

Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji su u mogućnosti komunicirati na španjolskom ili portuglaskom jeziku, a potrebno je imati i najmanje dvije godine iskustva u radu s djecom i mladima. Zaposlenici se testiraju na alkohol zbog rada s djecom te možete zaboraviti lude noćne provode, čak i u svoje slobodno vrijeme. No, ako na to ne gledate kao nedostatak i zvuči vam zanimljivo putovati u okruženju Disneyevih likova i "oživljenih bajki", ovo bi mogao biti posao za vas. 

Prema podacima na portalu glassdoor.co.uk, plaća za opisano radno mjesto iznosi oko 1,500 dolara, uz osiguran smještaj i hranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije