Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užitak za oboje

Ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza 'obrnute jahačice'

seks
Foto: Thinkstock
21.03.2014.
u 22:45

Vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može vidjeti njihanje vaših grudi

Malo je muškaraca koji ne cijene pozu “jahačica”. Na kraju krajeva, on leži opušteno na leđima i ne radi ništa osim što uživa u pogledu.

Ali ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza “obrnute jahačice”. Vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može vidjeti njihanje vaših grudi (ako je to ono što vam smeta) ili ‘’premale’’ grudi.

Mali savjet: kada uspostavite ravnotežu tijela i ritam pokreta, držite ruke visoko (laktovi u razini ušiju), čime nećete postići samo dublju penetraciju već će on vidjeti liniju vaših leđa u svoj njihovoj ljepoti. Budući da se radi o dubokoj penetraciji, veće su šanse da se dosegne G-točka.

Dodatni bonus je to što vi imate potpunu kontrolu nad brzinom i kutem penetracije. Kao što je slučaj sa svim pozama u kojima se on nalazi iza vas, samostimulacija klitorisa je olakšana.

>>Gola istina: Žene se boje inicirati seks, a muškarci žude baš za tim

>>Ovo su najbolji seks savjeti koje ćete ikada dobiti (I. dio)

Komentara 3

LO
lopti28
22:58 21.03.2014.

A tko to ne želi gledati ženske grudi kako se njišu?Pa i ako su male to je isto ok.Ne procjenjujemo mi žene samo na osnovu grudi niti nam je to jedan od glavnih razloga zašto bi bili sa ženom.

KA
karambita
07:57 22.03.2014.

Ugasis svijetlo i rijesen problem

VJ
vecernji je smece
09:37 22.03.2014.

Maša ponuda još vrijedi, kad komplekse izliječiš javi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije