Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Adventski nedjeljni brunch u Esplanadi

Adventski nedjeljni brunch u Esplanadi
Foto: Promo
1/8
PR
Autor
PR članak
06.12.2017.
u 10:35

Povedite cijelu obitelj i provedite savršeno poslijepodne uz najfinije delicije u bajkovitom blagdanskom ozračju restorana Zinfandel's

Nedjeljni obilazak čarobnih zagrebačkih ulica i trgova ili klizanje na najromantičnijem klizalištu u Europi najbolje je zaokružiti savršenim adventskim ručkom uz dobro društvo, probrane delicije i vrhunsku kapljicu. Uživajte u opuštenom ambijentu Zinfandel'sa uz prepoznatljivu Esplanade uslugu s dozom šarma i elegancije te se opustite uz lagane note piana i prigodne blagdanske melodije koje će vas uvesti u čaroliju Adventa.

Raskošna selekcija uključuje izbor predjela s bife stola, finu toplu juhu i legendarne zapečene Esplanade štrukle, dok glavni slijed po izboru chefa Ane Grgić donosi pravi gurmanski užitak uz neodoljive mirise i okuse mesa i svježe ribe u kombinaciji s najboljim sezonskim namirnicama, kao i pripremu omiljenih klasika - tatarskog bifteka i osvježavajuće Cezar salate - pred vašim stolom. Adventsku nedjelju zasladite primamljivim blagdanskim slasticama i kolačima po izboru vrsnih slastičara. Cijena bogatog adventskog bruncha iznosi 295 kn po osobi i 90 kn za djecu, dok oni mlađi od 6 godina jedu besplatno.

Foto: Promo

Za najmlađe restoran nudi i jelovnik za djecu koja mogu uživati u besplatnoj igraonici. Parking za vašeg limenog ljubimca je besplatan. Nezaboravno iskustvo objedovanja upotpunjuje i nova karta vrhunskih vina i šampanjca iz Hrvatske i svijeta. Šarmantni prvi hrvatski sommelier Ivan Šneler i sam očaran vinima, pažljivo će za vas predložiti ona koja najbolje odgovaraju jelima. Mirisi blagdana, impozantna božićna jelka i raskošno blagdansko raspoloženje zasigurno će očarati vas i vaše najmilije, stoga druženje nastavite uz raskošan poslijepodnevni čaj, opojno kuhano vino ili koktel u kozmopolitskom ugođaju Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bara.

Foto: Promo

Ako pak dio blagdanske čarolije želite ponijeti sa sobom, iz Esplanadine Gourmet ponude odaberite zamrznute štrukle, slasnu Esplanade božićnu čokoladu, tortu sa suhim voćem i orašastim plodovima ili slasne ručno rađene macarone i sve to u stiliziranom pakiranju koje tako postaje najslađi božićni poklon.

Dopustite da druženje uz adventski brunch u Zinfandel'su postane dio tradicije i neka bude čaroban uvod u blagdanske dane!

Više informacija na: www.zinfandels.hr

Želite prijaviti greške?