Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad nije do vas

7 razloga zašto vas nije nazvao, a vi za to niste krivi!

Žena gleda u telefon
Foto: Shutterstock
13.07.2015.
u 18:36

Ma koliko krivili sebe i analizirali što ste krivo izgovorile, jeste li s nečim zabrzali ili nešto treće, stanite na loptu..

Teško je neke sitnice, ma koliko male bile, ne uzeti k srcu.

Posebice kada je riječ o vezi ili spojevima, a žene su tu posebno osjetljive i nerijetko se osjećaju odbačene čak i prije nego je neka veza i počela.

Ma koliko krivili sebe i analizirali što ste krivo izgovorile, jeste li s nečim zabrzali ili nešto treće, stanite na loptu.. Možda ima hrpu drugih stvari za riješiti prije nego se upusti u vezu s vama. Lako može biti da razlog uopće nije u vama. 

Ne mora značiti da to što vas nije nazvao znači da nije zainteresiran za vas. I tvrdi to upravo muškarac koji je za Daily Elite naveo 7 razloga zbog kojih muškarci neće nazvati ženu, a razlozi nisu povezani s njom. Evo dokaza...

Emocionalno je nestabilan

Žene su komplicirane...Muškarci su komplicirani. Niti nakon nekoliko spojeva i izlazaka žena neće znati što je u muškarcu u glavi. Možda je riječ o nekim neriješenim obiteljskim odnosima koji ih muče ili nose teret prethodne veze kojeg se moraju riješiti i izaći na kraj sa svime. Možda ima neke zahtjevne projekte na poslu koje ora završiti i trenutno nema vremena za izlaske...

Bivša

Svi imaju neku vezu iz prošlosti i vjerojatno jednu bivšu koja će uvijek pomutiti um. Ta jedna...Pitanje je kako se koji muškarac nosi s tim. Neki će to "posložiti" brže i jednostavnije. a nekim će možda ipak trebati puno više vremena.

Nisu za obveze

Možda je samo zaista riječ o muškarcu koji se ne može ili ne želi vezati. I to opet nema veze sa ženom. I ne uzimajte to k srcu. Neki su  muškarci jednostavno takve osobe koje se ne mogu dugo zadržati.

Poslovne obveze

Već spomenuta karijera i poslovni zadaci... Ako ste još u dvadesetima onda znate kako je teško održavati vezu uspješnom i u isto vrijeme izboriti se za svoje mjesto pod suncem na tržištu rada. Možda će se dogoditi da u takvim situacijama nešto mora "otpasti" iz igre ili biti stavljeno "na odgodu". Vjerojatno vi...

Ima drugu

Ako muškarac ne "lovi u mutnom" s bivšom, lako je moguće da ima neku djevojku s kojom je u vezi. A to niste vi.

Različito viđenje stvari

Vi od te veze možda želite jedno, a muškarac nešto sasvim drugo. I niste na istom putu. I nema to veze s vama, samo su namjere i želje drukčije.

Solo igrač

Bili ste vani, super ste se proveli i sve je bilo obećavajuće. Ipak, poziva nema. Ne znači da se možda ni u budućnosti jednom nećete opet zajedno odlično povesti u večernjem izlasku, ali razlog što nije uslijedio poziv nakon prvog može biti i taj da je muškarac jednostavno solo igrač.

>>Što žene nikako ne žele prije seksa? Muškarci, primite na znanje!

>>Brak i naslage na trbuhu su zaista 'u vezi'. Evo kako

Komentara 1

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:28 13.07.2015.

8. Ne radi mu telefon. 9. Bio je pijan kada je zapisivao vas broj, krivo ga je zapisao. 10. Vi ste bili pijani kada ste mu davali broj, krivo ste ga izbrojkali. 11. Jos se nije otrijeznio. 12. Jos ses se vi niste otrijeznili. 13. Mama mu je uzela telefon 14. Niste platili pretplatu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije