Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorite oči

6 načina da saznate je li zagrijan za vas (i hoće li to ikad biti!)

Par
Foto: Thinkstock
28.01.2015.
u 08:14

Je li mu zaista stalo do mene, hoće li se potruditi i želi li mene pored sebe? Na ta pitanja odgovore pokažite u njegovu ponašanju i znakovima koje "odašilje"

Kada ste na početku veze, suočavate se s iščitavanjem znakova.

Znamo kako to može biti frustrirajuće, posebice stoga što se ne poznajete. Je li mu zaista stalo do mene, hoće li se potruditi i želi li mene pored sebe? Na ta pitanja odgovore pokažite u njegovu ponašanju i znakovima koje "odašilje".

1. Jeste li mu vi ”plus jedan”? Ako ga pozovu na vjenčanje ili na večeru s prijateljima, a on vas ne povede sa sobom, to je loš znak.

2. Zove li vas ili vam samo šalje poruke? Ako mu je zaista stalo, poželjet će vam čuti glas i saznati kako ste.

3. Sluša li vas pažljivo? Muškarac koji je zaista zainteresiran za vas poželjet će čuti vaše mišljenje o svemu – o svijetu uopće, glazbi koju volite, hrani, poslu...

4. On je blizak (jako blizak) s mnogim ženama? Ako se i nakon određenog vremena ispostavi da i dalje ima mnoštvo prijateljica i da se stalno trudi biti im pri ruci, to treba biti znak za uzbunu. Ako vas zaista voli, prestat će biti rame za plakanje drugima. Jednostavno neće imati vremena za njih jer će željeti – posvetiti se vama.

5. Predstavlja li vas poznanicima? Ako vas upozna sa svojim prijateljima, rođacima i obitelji, to je znak da vas doživljava kao važnu osobu u svom životu (ne samo u svom seksualnom životu).

6. Primjećujete li da razmišlja o vama i kad niste tu? Ako spomene da je gledao film za koji je siguran da bi se i vama svidio ili ako prati vaše omiljene emisije i kad niste zajedno, znači da je vrijeme da se na vašem licu pojavi najljepši mogući osmijeh. Da, upravo sad!

>>Ovo su najgore stvari koje možete napraviti partneru u krevetu

>>Siječanj je najaktivniji mjesec u godini za – nevjeru!

Komentara 5

SI
simeeee
09:02 28.01.2015.

Pitanje za ovu rubriku: Dragi vecernji, poljubio sam se sa curom, hoce li ostati trudna, nismo nosili zastitu?

PA
Paton
12:37 28.01.2015.

ili je možda ovisnik o seksualnim odnosima pa mu treba više vremena da se kultivira češći scenario po meni a takvih ima po svuda a treba naći one koji nisu infantilni sa 30 pa i kasnije

LA
Laura Anny
08:43 28.01.2015.

A moze se razguliti koliko hoce, ali kad zena kaze Ne, vjerovatno ima nesto sto joj se ne svidja kod tog tipa, npr. ne stoji na nogama, ima pogresnu boju kose ili tijela, ovisan o pomoci, bira pogresan nacin da joj se primakne, .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije