Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 u 1: Intenzivna krema za pomlađivanje uz koju je sve moguće!

Lux-Factor
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
20.03.2017.
u 08:00

Zamislite da umjesto dnevne i noćne kreme protiv bora, korektora i podloge za make-up, koristimo samo jedan proizvod?

Uz trenutno najtraženiju kremu za pomlađivanje Lux-Factor 4D Hyaluron, koja je u rekordnom vremenu oduševila brojne Hrvatice, sada je sve moguće! Rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna korištenja, učinkovito zaglađuje bore, linije na čelu, oko očiju i usana - što je prirodan proces starenja kože. 100% prirodna krema njeguje, vlaži i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Koristi se ujutro i navečer, te služi kao odlična podloga za dugotrajan make up.

Zašto je volimo?

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju vidljivo smanjuje i popuni duboke bore i tanke linije na čelu, oko očiju i usana. Sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje na prirodan način nahrani stanice kože, izjednačava tonus kože, te poboljšava njezinu strukturu. Krema NIJE testirana na životinjama, i namijenjena je svim tipovima kože.

Idealna kombinacija 100 % prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slijeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože.

Foto: Promo

Prije i nakon 2 tjedna korištenja kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

Foto: Promo
Lana Klingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka

„Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine!“

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Foto: Promo

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137.

Želite prijaviti greške?