Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da...

5 tajni o seksu koje svaka žena treba znati

seks
Foto: Shutterstock
15.01.2015.
u 14:06

Iako je nemoguće razlučiti sva ta muška ponašanja, ovo su tajne o seksu koje će ženama pomoći da bolje razumiju svog partnera

Muškarci su puni iznenađenja i nije tu ništa drukčije ni kada je riječ o ponašanju u spavaćoj sobi.

Iako je nemoguće razlučiti sva ta muška ponašanja, ovo su tajne o seksu koje će ženama pomoći da bolje razumiju svog partnera.

1. Boji se da će vas iznevjeriti

Muškarci osjećaju veliki pritisak kada je o seksu riječ. Žene danas pretežno ne čekaju brak da bi se upustile u spolni odnos, a to znači da su daleko opuštenije u spavaćoj sobi. Utjecaj s ekrana, posebice serija poput  "Seksa i grada",  potaknuo je urbane žene da budu otvorene o svojim seksualnim željama i pritužbama. Muškarcima je stoga teže nego inače pa imajte na umu to idući put kada spremate neku pritužbu na njegovu izvedbu na plahtama. Ako muškarac ne zadovolji, pokušat će okriviti partnericu kako bi zaštitio svoj ego. Budite spremne na takav scenarij i nemojte to shvatiti osobno niti ga vrijeđati.

2. Muškarci traže potvrdu

Muškarac želi biti ženin superheroj kada je riječ o seksu. Za to mu treba potvrda sa ženine strane da je energičan, da je zadovoljio partnericu i pomaknuo joj horizonte. Kada muškarac zadovolji ženu, osjeća se kao supermen. Zato, ako ste zadovoljne, nemojte to držati za sebe, pohvalite ga, a on će vam na tome biti vrlo zahvalan.

3. Muškarci ne vole puno čekati

Žene ne bi trebale previše "otezati" s upuštanjem u seksualne odnose. Iako se većinom vode društvenim normama, dobro je znati da će se muškarac lakše vezati ako je sa ženom i seksualno povezan i osjeća da joj je jako privlačan.

4. Muškarci su osjetljivi na svoj izgled

Iako toliko ne brinu o kilogramima i svojoj figuri kao žene, ipak imaju i oni svoje neke "probleme" kada je riječ o izgledu. Najviše ih muči ćelavost i visina. Pomozite mu tako da mu date do znanja da vam je privlačan i seksi baš takav kakav jest.

5. Većina muškaraca neće oprostiti prijevaru

Muškarci će  teško oprostiti prijevaru svoje partnerice, posebice ako je riječ o seksualnom varanju. Zato, ne upuštajte se u takve avanture ako imate ozbiljne namjere s tim muškarcem.

>>Žene danas imaju više partnera nego u 90-ima, ali je manje seksa

>>Ovo su najčudnija istraživanja o seksu provedena 2014. godine

 

Komentara 3

OP
openheimer2
18:15 15.01.2015.

kamo sreće da je tako naime danas "muskarci" bježe petnim žilama od žena što govori o depolarizaciji muške spolne stanice koja za uzročnika ima davljenje mladih muškaraca feminiziranim muškim modelima kao protutežu već konzervativnih i i uhodanih modela.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:41 15.01.2015.

svaka žena treba znat samo jedno a to je da muški pužić ne grize i nema zube tako da se uvijek s njim mogu mazit a za zdravlje i obostrano zadovoljstvo ponekad i 3 put dnevno

Avatar Babaluji x
Babaluji x
17:03 15.01.2015.

istina i istina i istina :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije