Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 razloga zašto Margo volimo već punih 35 godina

Margo
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.12.2016.
u 08:15

Zvijezdin namaz, prvi put predstavljen krajem 1981. godine, omiljeni je izbor za brz, zdrav i ukusan obrok u kojem uživa cijela obitelj

Zvijezdin Margo, omiljeni namaz brojnih generacija, ove godine slavi 35 godina. Još otkako je predstavljen krajem 1981. godine, Margo je neizostavan dio svake obitelji i najukusnije rješenje za dobar početak dana.

Margo namazi proizvode se od biljnih ulja i sadrže višestruko nezasićene masne kiseline koje nam pomažu u održavanju zdravlja srca i krvožilnog sustava, a obogaćeni su i vitaminima A,D i E koji pomažu normalno funkcioniranje organizma.

Uravnotežena i zdrava prehrana nikad nije bila važnija nego danas i premda naše majke ili bake prije tri desetljeća možda nisu imale vojsku nutricionista da ih poduče kako je doručak najvažniji obrok u danu, instinktivno su Margo prepoznale kao pravi odabir za brz i ukusan obrok za zdravu i uravnoteženu prehranu i dobru tjelesnu formu cijele obitelji.

Zašto Margo volimo već punih 35 godina?

1. Ukusan je
U prehrambenoj industriji okus je sve, a Zvijezdini stručnjaci još su 1981. osmislili recepturu koja osvaja i najzahtjevnija nepca. Za klasičare tu je Margo nova, Margo jogurt osvaja prozračnom i kremastom teksturom koja sočno povezuje sve sastojke doručka, a tu je i Margo balance sa smanjenim udjelom masti.

2. Spaja i slano i slatko
Blagog okusa, Margo namazan na svježi kruh ili pecivo savršeno će se sljubiti sa sirom i svježim povrćem, jednako kao i s pekmezom ili medom – ovisno jeste li više za slane ili slatke kombinacije.

Njegova kremasta tekstura sočno će povezati sve sastojke vašeg doručka, a odgovarat će i kao dodatak brzom obroku ili užini tijekom dana.

3. Izvor je energije i zdravlja
Margo nastaje iz srca suncokreta, a „dobre masnoće“ kojima obiluje izvrstan su izvor energije za svaki dan dok ga vitamini vitamini A, D i E, kojima je obogaćen, čine pravim saveznikom zdravlja.

Vitamin A zaštitnik je cijelog organizma, vitamin D ključan je za zdrave i jake kosti i zube, dok je vitamin D poznat kao vitamin mladosti i ljepote. 

4. Nenadmaziv
Lako maziva tekstura čini Margo idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za komplicirane obroke, a i klinci ga vole jer si brzo i jednostavno i sami mog u pripremiti obrok čak i kad mame i tate nema kod kuće.

5. Hrvatska inovacija
100 godina tradicije, kvalitete i izvrsnosti, koliko je zagrebačka tvornica ulja Zvijezda ove godine proslavila, potrošači prepoznaju i nagrađuju birajući Zvijezdine brendove. Zvijezda je jedini proizvođač margarina u Hrvatskoj, a uz vodeću tržišnu poziciju, lider je u inovacijama proizvoda i kontinuirano tržištu predstavlja novitete prateći svjetske trendove.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?