Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika

5 najbržih čitatelja imat će priliku ugrabiti kućanske aparate i do 50 posto jeftinije

Miele
Foto: PR FOTO
27.02.2017.
u 12:59

U ponudi su parne pećnice, klasične pećnice, nape, ploče za kuhanje, combi setovi, perilice posuđa, hladnjaci, grijači posuđa i jela, ugradbeni aparati za kavu, samostojeći aparati za kavu, perilice rublja, sušilice rublja, usisavači u Miele Experience Centru na adresi Buzinski prilaz 32, u Zagrebu i to sutra, u utorak 28.02.2017.

5 najbržih čitatelja poortala Vecernji.hr imaju priliku sudjelovati u kupovini Miele kućanskih aparata po cijeni sniženoj i do 50 posto.

U ponudi su parne pećnice, klasične pećnice, nape, ploče za kuhanje, combi setovi, perilice posuđa, hladnjaci, grijači posuđa i jela, ugradbeni aparati za kavu, samostojeći aparati za kavu, perilice rublja, sušilice rublja, usisavači u Miele Experience Centru na adresi Buzinski prilaz 32, u Zagrebu i to sutra, u utorak 28.02.2017. u razdoblju od 15h do 19h sati, a posjetiteljima će Miele chef Saša Polojac pripremati zalogajčiće kako bi kupovina bila još ugodnija.

Svi ostali mogu pokušati ugrabiti svoju priliku od 1. do 08. ožujka na istoj adresi.

Ako želite biti među odabranima koji će prvi imati priliku sutra ugrabiti neki Miele kućanski aparat po cijeni i do 50 posto jeftinije, javite se sa svojim podacima na mail nagrade@vecernji.net s naznakom "Za Miele šoping".

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije