Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podučite ga

5 načina kako muškarca natjerati da bude bolji u krevetu

seks, seksi
Foto: Thinkstock
14.08.2015.
u 07:00

On se želi seksati, ali uvijek u istoj pozi i na istom mjestu. Stanite tome na kraj!

Ženama se uglavnom savjetuje što trebaju činiti kako bi potpalile vatru pod plahtama, no što u slučajevima gdje se žena uistinu trudi, a muškarac je taj koji ne želi izaći iz rutine? On se želi seksati, ali uvijek u istoj pozi i na istom mjestu. Ako vam je to dosadilo, pokušajte ga ovim trikovima natjerati da bude bolji u krevetu:

1. Neka vas gleda kako masturbirate i doživljavate orgazam. Tako ćete mu pokazati što točno volite i na koji način.

2. Recite što točno želite. Prestanite šutjeti i klimati glavom ako niste zadovoljni njegovim nastupom u spavaćoj sobi. Recite mu što točno želite da vam radi. Ako želite da vas oralno zadovolji, ne sramite se to tražiti.

3. Uzmite njegove ruke i vodite ga. Pokažite gdje želite da vas dodiruje i na kojim ste mjestima najosjetljiviji. To će biti seksi i njemu, ali i vama.

4. Gledajte zajedno filmove za odrasle. Tijekom omiljene poze pitajte ga 'Želiš li to raditi sa mnom?'. Tako će mu biti jasno koje su vama poze najdraže.

5. Odvedite ga u drugu sobu. Ako se uvijek seksate samo u spavaćoj sobi, odvedite ga u dnevnu. Zbog novog prostora možda postane kreativniji i isproba nešto drugo.

>> Ovo je 15 načina kako potpaliti vatru pod plahtama

Komentara 26

MA
malena1983
22:01 15.08.2015.

Kakvi debili..ne vjerujem da netko prima placu za objavu ovakvih clanaka.Pa ako bi lik sam htio na jednom mjestu i u jednoj pozi sve trcim da masturbiram pred njim.Svasta

LE
let3
23:21 15.08.2015.

Moja žena je ta koja hoće uvijek u istoj pozi i na istom mjestu, što ja da radim? Ako počnem da drkam pred njom ili predložim gledanje pornića tek onda neću dobiti ništa.

LA
LANA555
21:38 15.08.2015.

Lupit ga s cekicem po glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije