Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 godina najposjećenijeg zagrebačkog muzeja, ulaznice 50% jeftinije

Muzej iluzija
Foto: PR FOTO
1/7
19.06.2020.
u 13:21

Posjetitelji najposjećenijeg muzeja metropole ostvaruju 50% popusta na cijene ulaznica i popularne Dilemma didaktičke igre

Točno prije 5 godina pomalo neobičan muzej u zagrebačkoj Ilici po prvi je put otvorio svoja vrata. Muzeju iluzija vrtoglavi uspjeh nitko nije mogao predvidjeti, čak ni njegovi osnivači.

Roko Živković i Tomislav Pamuković su u avanturu koju su mnogi smatrali iluzornom krenuli s ciljem obogaćivanja kulturne i turističke ponude Zagreba.

Ideja je bila da mjesto bude urbano i vibrantno, opušteno u doživljaju, a ozbiljno po ponudi, te šarmantno i informativno u pristupu prema posjetiteljima.

Odlučili su inzistirati na iskustvenom doživljaju, edukaciji upakiranoj u zabavu, interakciji i propitkivanju te naposlijetku fotografiranju viđenoga.

Koncept je prepoznat odmah po otvaranju, što su dokazali domaći i strani posjetitelji formirajući goleme redove ispred Muzeja iluzija kako bi što prije svjedočili fascinantnom svijetu iluzija!

Ubrzo je priča, koja je krenula iz Zagreba, kroz model franšize odjurila u svijet.

Iluzije su osvojile mnoge europske i svjetske prijestolnice, poput New Yorka, Pariza, Dubaija, Šangaja, Kuala Lumpura i trenutno se nalaze u 21 muzeju. U pripremi su nova otvaranja jer su odlična priča i provjereno dobar koncept franšize nadišli sve globalne granice.

U ovoj avanturi, ističu vlasnici Muzeja iluzija Živković i Pamuković, nisu sami.

Većina muzejskih eksponata dolazi iz vlastite proizvodnje na području Zagreba i sve je više domaćih tvrtki uključeno u proces. Tim Muzeja iluzija čine mladi i kreativni ljudi – arhitekti, dizajneri, informatičari, web developeri te razni stručnjaci, koji mahom vjeruju u pametno posložen koncept te ga razvijaju i oplemenjuju. Muzejsko osoblje svakodnevno dočekuje svoje posjetitelje sa željom da im prenese dio čarolije i otkrije znanost skrivenu iza iluzije.

Iz Muzeja iluzija poručuju da to zaista jest muzej 21. stoljeća. Onaj koji predstavlja i pruža interaktivno, edukativno, vibrantno i zabavno iskustvo.

Mjesto je to gdje već 5 godina posjetitelji istražuju, uče, sudjeluju na radionicama i predavanjima, zabavljaju se na poslovnim partyjima i rođendanima, gdje se predstavljaju novi proizvodi, otkrivaju novi književni naslovi, organiziraju dosad neviđeni eventi.

Edutainment koncept, tj. sjedinjenje edukacije i zabave, interaktivnost prostora i vrhunska briga o krajnjem korisniku pozicionira ih na sam vrh kulturne ponude Zagreba.

Muzej iluzija obećava da će i u nadolazećim godinama zadržati funkciju platforme za prenošenje dobrih poruka, pametnih i zabavnih umjetničkih nastojanja, sve sa željom oblikovanja novih generacija u kulturnom duhu.

Za vas su povodom proslave rođendana 24. lipnja pripremili 50 % popusta na cijene ulaznica te program Dilemma games iz muzejskog pametnog shopa. Naravno, na dolasku će vas dočekati iluzionist i raspametiti vas svojim trikovima.

Preostaje nam samo zaželjeti im sretan 5. rođendan i pozvati vas u Ilicu 72 da i uživo čestitate ovom simpatičnom začetniku i predvodniku iluzija!

Neka im je još 100 sretnih i uspješnih godina i barem toliko novih franšiza!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije