Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'godine su samo broj'

48-godišnjak ispričao: "Svoju sam ženu upoznao s 19, kad je ona bila beba; sada skupa čekamo dijete"

Instagram/@tonka_talks2
18.08.2022.
u 09:30

Već ga, kaže, zbog razlike u godinama, na ulici zamijene za njenog oca, no kad ih se upozna može se vidjeti kako dobro funkcioniraju kao par.

Nakon što je pričao s njenom majkom (53), 48-godišnji Rich Foetu Tomkinson je shvatio da je svoju 29-godišnju partnericu Evie upoznao puno prije nego što je mislio; još 90-ih kad je radio u istoj ulici gdje i njena mama, koja je nju kao bebu dovodila sa sobom na posao. 

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Gotovo tri desetljeća poslije, Rich i Evie su se vjenčali i ubrzo očekuju bebu.

- Bilo je malo čudno kada sam shvatio da sam Evie upoznao još dok je bila beba, ali tada naravno nisam imao pojma da ćemo ovako završiti. Sad se tome smijemo. Godine su za nas samo broj i nitko ne može znati u koga ćete se zaljubiti - rekao je Rich koji danas radi kao geodet.

Već ga, kaže, zbog razlike u godinama, na ulici zamijene za njenog oca, no kad ih se upozna može se vidjeti kako dobro funkcioniraju kao par.

- Nimalo nam ne smeta razlika od 19 godina. Vjenčanje s Evie bio je najbolji dan u mom životu i jako sam uzbuđen što ću imati dijete s njom - dodao je.

Evie kaže da joj je bilo malo čudno čuti da ju je Rich upoznao još dok je bila beba, no to joj uopće ne smeta.

- On je tako zabavan i ima najveće srce. Kad smo zajedno, po ničem se ne kuži da je toliko stariji od mene; odaje ga samo njegova sijeda brada. Biti će najbolji tata - rekla je Evie.

Par se upoznao u jednom baru gdje je Evie radila. Vjenčali su se u srpnju 2022., tri godine nakon zaruka jer je vjenčanje bilo odgođeno zbog Covid ograničenja.

- Naša obitelj i prijatelji mogu vidjeti koliko smo sretni. U početku mislim da nitko nije očekivao da ćemo potrajati, čak ni mi, ali sada smo sretni u braku i očekujemo dijete - rekao je Rich.

- Moji roditelji su uvijek podržavali Richa jer vide koliko me usrećuje - zaključila je Evie za Daily Star.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 1

TR
tranica
16:52 18.08.2022.

Isto tako i Grašo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije