Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA IDEJA

4 razloga zašto bivšeg ne biste trebali pitati da vas primi nazad

prekid
Foto: Thinkstock
25.09.2016.
u 18:40

Ako ste ga danima i noćima nazivali i molili da vas primi nazad, postoji velika šansa da vas je primio jednostavno iz sažaljenja

Je li vam se ikad dogodilo da prekinete s nekim tipom, a onda mu se poželite vratiti?

Možda ste shvatili da vam se zapravo sviđa, ili se jednostavno osjećate usamljeno i želite nekoga uz sebe dok se ne pojavi pravi muškarac. U takvoj situaciji može se pojaviti želja da pitate bivšeg da vas primi nazad.

Elite Daily donosi četiri dobra razloga zašto to ipak nikada ne funkcionira:

1. Naškodit će vašem samopouzdanju

On vam se ne želi vratiti jer je to sada iza njega. Zbog toga ćete se osjećati loše i pitat ćete se kako vas je tako brzo prebolio ili možda čak je li vas uopće volio. To će naškoditi vašem samopouzdanju, a možda ćete pomisliti da ne zaslužujete ništa bolje od njega, što je velika pogreška.

2. Oboje ste se promijenili

Možda je prošlo malo vremena, ali zasigurno ste se promijenili. Možda promjena nije bila drastična, ali dovoljno je da netko od vas spava s nekim drugim da se pogled na vezu promijeni. Ako otkrijete da je vaš bivši već spavao s drugom, osjećat ćete se loše. Ne treba vam to u životu.

3. Svidjet će mu se što ima kontrolu

Bivši vam na vaše pitanje da vas primi nazad možda neće dati jasan odgovor, već nešto poput "Moram razmisliti". A vi onda samo čekate... To je situacija u kojoj se nikako ne želite naći jer ćete uskoro postati očajni, nazivati ga i slično, što će ga samo odgurati još dalje. A vi ćete se osjećati loše.

4. Možda vas primi iz sažaljenja

Ok, možda budete ponovno zajedno. Ako ste ga danima i noćima nazivali i molili da vas primi nazad, postoji velika šansa da vas je primio jednostavno iz sažaljenja. Nemojte to dopustiti i nemojte se tako ponižavati.

>> Moj muž je zaljubljen u drugu ženu – i to je najbolja stvar ikad!

Komentara 5

TH
than
21:15 25.09.2016.

Sve ovisi o vremenskom razdoblju... Jedno je shvatiti nesto za 7 dana, a drugo je shvatiti nesto za cca 6-9 mjeseci. U prvom slucaju postoji neka sansa, u drugom tesko da je on sam (kada je tekst u zenskom rodu, zato spominjem njega, ali nebitno), a i vec su se preboljeli, tako da to nikuda ne vodi.

BA
baksi
22:17 25.09.2016.

Šta ima ljepše od s.xa sa bivšom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije