Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unosi kaos

4 će znaka najjače osjetiti retrogradni Merkur: Evo kome će 21.travnja prošlost zakucati na vrata

Shutterstock
20.04.2023.
u 13:30

Retrogradni Merkur je rijetko kada dobar trenutak za početak nečeg novog, jer je ovo period osvrtanja, pomirenja, otpuštanja, što omogućava da se pomirite s prošlošću. Očekujte kašnjenja i pogrešne komunikacije

Bik: Retrogradni Merkur vas čini glavnom metom ovog zbunjujućeg tranzita. Međutim, definitivno nije kraj svijeta, i ovo ćete preživjeti. Ali kako se kreće kroz vašu osobnost, to bi moglo dovesti do iskrivljenog osjećaja za sebe, posebno ako ste se oslanjali na potvrđivanje drugih kako biste se osjećali cijelim.

Iako ste generalno dobri u otklanjanju mrzovolje, također stavljate veliki pritisak na sebe da budete savršeni. Dobro je vrijeme da zastanete i date si oduška prije nego što donesete bilo kakvu značajnu odluku. Međutim, Bikovi, još je bolje vrijeme da pritisnete tipku za premotavanje kako biste se vratili u prošlost i vidjeli što ste propustili. 

Blizanac: Retrogradni Merkur uvijek ima veliki utjecaj na Blizance, a sada će ih potaknuti da zarone duboko u svoju psihu i osluškuju svoj unutarnji glas. Možda ćete se osjećati introvertiranije nego obično jer radite s manje energije nego inače, no to neće dugo trajati.

Ovaj krug retrogradnog Merkura mogao bi da vam donijeti nedovršene poslove i dugotrajne emocionalne veze s kojima ste se spremni rastati. Dajte sebi vremena da prihvatite što je došlo i prošlo. Možete konačno osjetiti da otpuštate ono što više nije vaša obaveza da nosite.

Djevica: Vaš vladajući planet je Merkur, što znači da ste vrlo svjesni svega što planet komunikacije namjerava. Pošto se 21.4. kreće retrogradno, mogao bi vas vratiti na određena mjesta koja ste posjećivali. To bi vas čak moglo vratiti u određene knjige, teorije, učionice ili izlete.

Ova retrogradnost Djevice ohrabruje da nauče neke nove lekcije i da se podsjete nekih starih. Možda žudite za dubljim smislom svog života i ovo će vas inspirirati da pronađete značaj koji ste tražili. 

Škorpion: Retrogradno kretanje Merkura će vas prisiliti da mnogo bliže pogledate one s kojima dijelite svoj život na međuljudskoj razini. Ovo može dovesti do toga da osvijestite traume iz prošlih veza i da ih se napokon oslobodite. Mogući su i susreti s bivšim partnerima.

Poslije 1.6., imat ćete mnogo bolju sliku o tome gdje se nalazite s onima s kojima odlučite dijeliti život. Moguće je da će mnogi Škorpioni naučiti kako da izađu iz toksičnih veza i spriječe rađanje nekih novih, piše Atma.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije