Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučila je sama uživati u životu

Influencerica (37) sama otišla na medeni mjesec: ‘Dosta mi je čekanja ‘savršenog partnera’’

Instagram/@thirtywaves
21.03.2023.
u 13:30

Kada je imala 20 godina željela je postati majka kućanica, no kada je prekinula s tadašnjim dečkom, sve se promijenilo

Influencerica Brittany Allyn, kojoj je dosadilo biti sama, odlučila je otići na "solo medeni mjesec" i obećala da je sama sebi će prestati ovisiti o muškarcima da budu izvor njezine sreće. Otkrila je da je 2022. otputovala u London i zamrznula jajne stanice prije nego što je rezervirala svoj odmor iz snova u Francuskoj i Italiji, te kaže da od tada živi "odličnim samačkim životom", piše NY Post.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze!

1/5

- Mislim da svi imaju dane u kojima misle da žele duboku romansu, ali ja uglavnom ne osjećam pritisak da se udam. Moja najduža veza trajala je oko pet godina i činilo mi se da je to zauvijek, ali nije bilo. No, shvatila sam da mi se ne žuri mi i da stignem naći 'ljubav svog života' - rekla je u videu na Youtubeu.

Prema Allyn, njen pogled na život dolazi od roditelja.

- Imala sam roditelje koji su me zaista uvijek podržavali, oduvijek su bili realisti i rekli su mi da žele da iskusim sve u životu i da se dobro zabavim - nastavila je.

Allyn je rekla da su joj roditelji rekli: “Brak je nevjerojatan. Djeca su nevjerojatna, ali to nije savršeno rješenje i stvarno je teško, nemaju svi savršen brak ili savršenu djecu.” Prema riječima influencerice, roditelji su je poticali da živi punim plućima, pa zbog toga nije previše zabrinuta zbog pritiska društva.

- 20-godišnja ja bila je potpuno drugačija. Htjela sam biti mama kućanica. Bila sam zaljubljena u dečka kojeg sam poznavala iz srednje škole i mislila sam da ćemo 'živjeti u istom gradu i vjenčati se i imati djecu do 27. ili 30. godine', a ja ću imati neke strastvene projekte sa strane. Ali s 25 smo prekinuli i ja sam otišla u potpuno drugom smjeru - priznala je.

Nakon prekida, Allyn je shvatila da medeni mjesec ne bi trebao biti ograničen samo na bračne parove.

- Postoji toliko mjesta na koja sam htjela otići, ali sam čekala tog savršenog partnera, savršenu vezu. Južna Francuska, bio je jedan od njih, i Venecija, Italija, odlazak na vožnju gondolom, odlazak na afrički safari. Sad kad sam u srednjim, ili kasnim tridesetima, pitam se, čekaj, zašto točno čekam?  - rekla je.

Otkako je krenula putovati sama, Allyn je počela i objavljivati svoje putovanje na društvenim mrežama, te joj je namjera poslužiti kao izvor osnaživanja drugim slobodnim ženama. Tvrdi da se ljudima jako svidio taj sadržaj i da je dobila na tisuće poruka od žena koje planiraju napraviti isto što i ona. 

Iako Allyn ima pozitivan pogled na stvari, njezin se video našao na meti kritika nekoliko internetskih 'trolova', ali, kako kaže, na to se uopće ne obazire jer pokušava držati svoju stranicu pozitivnim mjestom. Allyn kaže da je za sada snove o tome da postane majka ostavila po strani, te da je odlučila samo putovati svijetom

- Mislim da ne postoji jedan određeni put za svaku osobu. Netko je sretan kada je u braku i kada ima djecu, a ja sam s 37 sretna što mogu raditi što i kada god poželim. No, ono što želim reći je, nijedan život nije bolji od drugoga, mislim da jednostavno morate shvatiti da je vaš život jedinstven i morate to prihvatiti - zaključila je influencerica.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije