Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivni popust

30% popusta na cijelu Timberland kolekciju

30% popusta na cijelu Timberland kolekciju
Foto: Promo
1/9
16.11.2017.
u 14:49

U subotu 18. 11. u Centru Cvjetni u Zagrebu sve iz Timberland kolekcije mogu kupiti uz 30% popusta!

Jesen je stigla, a uskoro će i zima. Sivi kišni dani, snijeg i led ne znače da moramo izgledati sivo i pokislo - naprotiv! To su godišnja doba kada svom izgledu možemo dodati puno osobnog ukusa. Prvo što pada na um svim ljubiteljima zimske mode je legendarna Žuta čizma iz Timberlanda. Ali Timberland nudi i puno više, nudi trgovine prepune superkvalitetne odjeće i obuće za žene, muškarce i djecu koju Hrvati jednostavno obožavaju. A obožavat će i vijest da u subotu 18. 11. u Centru Cvjetni u Zagrebu sve iz Timberland kolekcije mogu kupiti uz 30% popusta!

U subotu, u vremenu od 10 do 20 sati, fantastičan popust u Timberlandu nije jedino što se sprema za sve koji navrate. Bit će tu i malih ali ukusnih zalogaja i nagradna igra u kojoj će svi moći okušati sreću tako da zavrte slot-machine i odmah vide što su dobili.

Ovo je sjajna prilika za sve da i osobno vide, isprobaju i kupe veliki, od svih iščekivan novitet - liniju Timberland Radford koju znalci već sada nazivaju novim klasikom. To je originalna Žuta čizma obogaćena inovativnom SensorFlex tehnologijom na kojoj se dugo radilo i koja omogućuje da danas imamo Radford 6“ Waterproof Boot, čizmu savršeno otpornu i udobnu. SensorFlex je revolucionarna tehnologija gdje troslojni potplat s mehanizmom suspenzije omogućuje amortizaciju i brzu reakciju na svaki korak. Prvi sloj kreiran je za potporu stopala, drugi sloj amortizira različite udarce, dok su fleksibilni utori trećeg sloja osmišljeni za neovisne kretnje pri hodanju. Timberland Radford čizme lakše su i lagodnije za nošenje, stvorene za urbane i aktivne ljude koji se jednako dobro osjećaju i na gradskim pločnicima i uz planinsko jezero.

Njih, ali ne samo njih već i sve ljubitelje Timberlandove premium mode, očekujemo na subotnjem promo događanju u Zagrebu u Centru Cvjetni. Kvalitetna i inteligentno dizanirana obuća i odjeća - uz atraktivni popust od 30% na sve - najbolja su pozivnica. Vidimo se, jer ove zime nose se samo dobre stvari!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije