Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odrastite!

3 jednostavne stvari koje žene žele od muškaraca. Stvarno jednostavne

zaljubljenost
Foto: Shutterstock
01.04.2014.
u 13:32

Ženama je bitno da se mogu pouzdati u vas. Ako ste nešto obećali, ispunite to. I držite se svojih uvjerenja.

Što žene žele?

Nećete vjerovati, ali nije tako komplicirano kao što se čini. Donosimo popis tri ključne stvari koje većina žena želi i očekuje od svoje bolje polovice.

1. Budite iskreni

Ženama je iskrenost neizmjerno bitna. Ako joj nešto prešutite i ona sazna da ste joj lagali, loše vam se piše. S druge strane pak, ako priznate grešku moćda imate šanse.

Također, ženama je bitno da se mogu pouzdati u vas. Ako ste nešto obećali, ispunite to. I držite se svojih uvjerenja.

2. Načulite uši

Ako želite razviti dugotrajnu i stabilnu vezu, morat ćete načuliti uši. Žene vole govoriti: o svojim osjećajima, problemima na poslu, nedoumicama i sumnjama. Budite uz nju i slušajte. Ne morate joj čak ni ponuditi rješenje za njezine probleme, bit će dovoljno da je saslušate.

3. Odrastite

Saberite se i stanite na loptu. Ona ne želi glumiti vašu majku već joj je potreban miran, staložen muškarac koji zna što želi.

Naučite se brinuti i zauzeti za sebe.

>>Evo zašto varaju i oni koji su u sretnim vezama i brakovima

>>5 ružnih stvari kojih se morate riješiti čim prije. Ako želite ženu pored sebe

Komentara 5

VO
vonstauffenberg
15:28 01.04.2014.

Joj,žene su centar svemira.Njima se treba prilagođavati,adaptirati sve da ženska glava bude u centru.A što muškarac traži od žene?Jedino to da se ne udeblja ko krmača i da ga dalje privlači?Zbilja je jednostavno samo ne treba puno žderati.

TO
tomzag
15:32 01.04.2014.

Postoje žene do braka i žene nakon braka. Do braka žene su nimfe s harfom u ruci. Nakon braka se žene pretvaruju u najgore muškarce.

Avatar bk Jaguar
bk Jaguar
18:29 01.04.2014.

na te tri jednostavne stvari dodaj još cirka dvjestotinjak malo manje jednostavnih i osvojio si džek pot tj. žensko srce huraaaa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije