Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znanstvenici znaju

15 kritičnih minuta koje bi vam mogle promijeniti seksualni život

žena i seks
Foto: Thinkstock
19.09.2014.
u 08:37

Ono što radite nakon odnosa jednako je važno kao i ono što radite tijekom seksa

Znanstvenici su otkrili tajnu koja će učiniti čuda za vaš seksualni i ljubavni život.

Kažu kako je ono što se događa nakon seksa za seksualno zadovoljstvo i sretan odnos jednako važno kao i ono što se događa tijekom odnosa. Ključ je u 15 minuta nakon samog odnosa koje biste trebali provesti u maženju s partnerom, tvrde autori istraživanja objavljenog u publikaciji  Archives of Sexual Behavior, prenosi Ozy.

Istraživači s dva sveučilišta u Torontu ispitali su više od 450 odraslih osoba o tome što rade nakon seksa i koliko su zadovoljni u vezi općenito.

Što su dulje proveli u zagrljaju nakon odnosa, to su prijavljivali veću sreću i zadovoljstvo, što sugerira kako su trenuci nakon seksa ključno vrijeme za uspostavljanje intimnosti, kaže istraživanje.

Računica vrijedi za parove koji oko tri mjeseca spavaju zajedno, a nije utvrđeno funkcionira li formula i nakon nekoliko bračnih godina, ali sigurno neće škoditi.

>>5 seksi tajni o muškarcima koje svaka žena treba znati

>>10 bizarnih činjenica o varanju koje zaista želite znati

Komentara 6

IS
istima
09:53 19.09.2014.

Hm....poslije dobrog seksa pokušavam doći do daha....

MI
mislav5
12:39 19.09.2014.

Autorica se očito nikad nije poseksala. Da je, ne bi ovako pisala. Nama muškarcima je najbitnije pražnjenje i maženje iza je čisti gubitak vremena. A uz to nam se i spava. Nakon seksa ako mi se ne spava, malo popričamm sa ženom o običnim svakodnevnim stvarima, poljubim je za laku noć. I to je to. Nikad se nije žalila, a živimo u lijepom i stabilnom braku. Dakle autorice članka, ostavi se knjiga i u praksu!!

MA
mar06mir
11:24 19.09.2014.

VL je postao obican sljam od stampe kad forsira ovakove teme, ukljucujuci dnevna izvjesca o Severini. Fuj. Gadite mi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije