Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vitalnost
Povratak na članak

10 razloga zašto trebamo jesti trešnje

Najpametnije je kupovati trešnje s peteljkama, izrazito crvene boje, sjajne kožice, nikako natučene, a nakon kupnje čuvati ih u hladnjaku

Komentari 10

NE
Nepoželjna
16:53 08.06.2018.

Ne treba mi razlog da bi jela trešnje jer ih jednostavno...oboožavaammm...pogotovo ono, kad stanem ispod stabla i sama se služim dok mi na nos ne počnu izlaziti.:))

VL
Avatar Getrib
Getrib
18:36 08.06.2018.

Kada je već u blagodati trešnje umiješan i sex, valja upozoriti i na crve, da poslije nebi rekli nismo znali.

VL
DU
Deleted user
18:26 08.06.2018.

Ja ih ne mogu jesti na prazan novčanik...

VL
DU
Deleted user
19:52 08.06.2018.

Ma slobodni mi uzmite i kuću i njivu, samo mi trešnju ostavite staru, kad navratim da je vidim živu.

VL
SA
sargu123
18:55 08.06.2018.

A Višnje? Sjećam se da sam kao mladac pojeo dvije....eh ta lijepa vremena....

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:29 08.06.2018.

Naljepše su trešnje bez grudnjaka !

VL
DU
Deleted user
15:14 08.06.2018.

I dje to pise. ahahaaa. ispada da su hrvati naj gluplji narod na svijetu i do sada u hrvatskoj jeli g.o.v.n.a dok se nije pojavio daily mail, metro ,huffington post, twitter i facebook. ...vi ste stvarno bolesni sa tom svakodnevnomvnom anglosaksonsom prepiskom.

VL
AU
austrougarskigeneral
17:30 08.06.2018.

ne mogu puno ih jest,boli me stomak,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.