Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

10 originalnih ideja za darove koji će zadiviti svakoga

SuperCard
Foto: PROMO
1/11
29.06.2020.
u 10:00

SuperCard poklon-kartica nudi širok spektar proizvoda i aktivnosti na više od 500 lokacija.

Odabir poklona mnogima donosi glavobolju i stres. Bez obzira na to koliko ste originalni pri kupnji darova, prije ili poslije ponestat će vam ideja i u zadnji ćete se tren odlučiti za bombonijeru koju ˝svi vole˝. Ove godine svojim najmilijima pružite nešto zbog čega će doista biti sretni – prepustite im da sami sudjeluju u izboru dara, da za sebe odaberu ono što im se stvarno sviđa.

SuperCard poklon-kartica nudi širok spektar proizvoda i aktivnosti na više od 500 lokacija. Iako su ukusi i interesi različiti, za svakoga se može pronaći ponešto. Ponekad je najvažnija sloboda izbora. Odaberite SuperCard karticu i osvojit ćete srce drage osobe. U nastavku vam predstavljamo neke od partnera, mjesta na kojima će vaši najdraži moći iskoristiti ovaj super poklon.

Pokloni karticu svih želja

SuperCard Black nudi izbor široka spektar proizvoda i usluga, a među ponudom možete pronaći i imena kao što su: Intersport, DM, Watch Centar, Froddo i Tom Tailor. U širokoj ponudi ima za svakoga ponešto, i sve to zahvaljujući jednoj kartici. U nastavku vam predstavljamo 10 izabranih ideja, zahvaljujući kojima ćete svoje bližnje sigurno zadiviti.

1. Pretplata na digitalna i tiskana izdanja novina

Pretplata na Večernji list omogućava pristup digitalnom sadržaju te prošlim brojevima Večernjaka iz udobnosti vlastitog doma, uključujući subotnje časopise Diva, Living i dr. Ako vaši bližnji ipak više vole novine u fizičkom obliku, one se dostavljaju na kućni prag svakog dana po znatno nižoj cijeni od redovite. Ljubiteljima vijesti iz svijeta financija i novčanih tjekova dostupan je sadržaj Poslovnog dnevnika, bilo pretplatom na digitalno izdanje bilo u tiskanom obliku. Uz novine 24 sata i pretplatu na njih čitanje rubrika kao što su News, Život, Zdravlje, Show, Sport i mnoge druge postat će dio svakodnevice. Zabava uz nagradne križaljke, skandinavke, horoskop i viceve je zajamčena, a vjernost pretplatnika nagrađuje se svakog mjeseca vrijednim darovima i pogodnostima. Neka novine uvijek budu na dohvat ruke!

Foto: Promo

2. Dostava cvijeća na željenu adresu

Blooming nudi bukete, bunteve cvijeća, bukete u kutijama, lončanice i sobne biljke svih veličina, sukulente, vijence te aranžmane za svaku prigodu. Prilika je to da se dom ukrasi cvijećem, ali i nekome uljepša dan slanjem predivnog buketa.

Foto: Promo

3. Profesionalna kozmetika

Da ljepoti velikom broju naših građana pružio je priliku kupovati vrhunske brendove po pristupačnoj cijeni. Make up, kozmetika, parfemi, profesionalni dekorativni proizvodi ili setovi za lice i tijelo samo su dio velike ponude koju ovaj kozmetički shop nudi.

Foto: Promo

4. Od A do Ž za djecu

Kolekcije Jacadi Paris inspirirane su bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu, a ovaj je brend predvodnik u skrbi o razvoju i dobrobiti djece cijeloga svijeta kreiranjem odjeće, obuće i opreme. Njihove su kolekcije namijenjene dječacima i djevojčicama od dojenačke dobi do 12 godina.

Foto: Promo

5. Vrhunski proizvodi od meda

Za sve koji žele domaće i izvorne hrvatske proizvode pravo mjesto je Pčelarstvo Veber. Nude besplatnu dostavu prirodnog i zdravog meda, i to izravno od pčelara. Osim meda u ponudi ćete pronaći i prirodnu kozmetiku na osnovi meda, svijeće od pčelinjeg voska…

Foto: Promo

6. Udobne cipele za lagan korak

Onima koji puno hodaju i dane provode na nogama udobnost obuće ključni je kriterij pri izboru, odnosno kupnji. A ako ta obuća uza sve to još predivno izgleda, kao što se slučaj s proizvodima Mephista, tada je pogođen jackpot.

Foto: Promo

7. Ručno rađena čokolada i praline

Ljubitelji i poznavatelji čokolada već su zasigurno čuli za Vrsna Chocolates. Od aromatične lavande i sočne smokve, preko prvoklasnog meda i hrskavog lješnjaka, pa sve do mirisne jagode, ove ručno rađene čokolade jamče božanski okus za nepce.

Foto: Promo

8. Ekskluzivno vino

Vinarija Iuris promiče ideju da je vino piće koje s radošću treba piti svaki dan i u svim životnim prigodama. Usredotočeni su na kvalitetu pa je stoga količina vina koje prodaju ograničena, a kreativnom se prepoznatljivošću nastoje izdvojiti iz mase.

Foto: Promo

9. Kozmetika za kućne ljubimce

Za one koji svojim četveronožnim prijateljima žele pružiti odličnu njegu siguran je odabir Pet secret. Šamponi, regeneratori, maske, ali i balzami za njuškice i šapice jamče da ljubimac nikada neće biti tužan.

Foto: Promo

10. Za ljubitelje kave

Capsula je najveći domaći web-shop za prodaju kave koji ima bogat asortiman proizvoda renomiranih proizvođača poput Lavazze i Nespressa, ali i Cialdissima, Gimoka, Delicitaly te širok izbor ostalih svjetskih brendova. I sve to po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj.

Foto: Promo

Ovo su samo neke od ideja koje možete ostvariti poklon-karticom SuperCard Black. Neka vaš idući dar bude drugačiji – svojim bližnjima poklonite slobodu izbora. Neka primatelj poklona sam odabere ono čemu će se uistinu razveseliti.

Foto: Promo

SuperCard je poklon-kartica kojom dajete najpoželjniji dar, slobodu izbora! Jedina poklon-kartica kojom možete kupovati u različitim vrijednostima i koristiti je na više od 500 lokacija. Četiri su oblika SuperCard kartice: Super E, SuperCard White, SuperCard Black i SuperCard Eco. Poklonite svojim najdražima savršen dar koji mogu iskoristiti prema vlastitim željama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije