Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema kraja problemima

Zbog četvrte u nizu poplave djecu nisu mogli poslati ni u školu

Sveta Klara - Stanovnici Malnarove ulice zbog velikih kisa i pljuskova koji ovog ljeta nemilice padaju imaju velikih problema s poplavama.
Foto: Jakov Novak
12.09.2014.
u 09:00

Stanari ulice Franje Malnara, odvojak IX. nadaju se intervenciji gradonačelnika da im se uredi odvodnja. U protivnom prijete tužbom

Zbog obilnih kiša koje su poplavile ulicu Franje Malnara odvojak IX., niti jučer tamošnja djeca nisu išla u školu. Četvrti put u 10 dana stanari su morali zvati vatrogasce da ispumpaju vodu iz ulice u kojoj čekaju priključenje na kanalizaciju i vodovod već 15 godina.

Stanari su cijeli dan proveli u vodi. Od najstarijih do najmlađih.

Djecu moramo nositi preko vode. Nema drugog načina. Upravo potpisujemo peticiju za tužbu protiv Grada. Njihovo je, čini se, da popijemo energetsko piće i preletimo preko vode- žali se jedna od stanarki.

Stanari su kanalizaciju očekivali još 1997. , kada se se postavljala u kvartu, no do njih nije došla. Kanali u koje su trebale biti postavljene cijevi bili su iskopani preplitko te se nisu mogli provesti u odvojak koji se nalazi ispod razine okolnih ulica gdje je kanalizacija provedena.

Prije tužbe, stanari se nadaju intervenciji gradonačelnika Bandića koji im je obećao rješenje još prije 10 godina. 

'To više nema smisla, za svake kiše 150 dvorišta doslovno pliva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije