Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svom filmu

Građani se ne zamaraju: Kaj je Bandić izašao? Zato opet imamo šator na Trgu

obilazak zagreb
Foto: Jakov Novak
1/7
16.04.2015.
u 20:32

Većini je od lokalne politike bitnija kulturna ponuda, šetnja s obitelji ili, pak, ispijanje kava na suncu

Dok se gradonačelnik Zagreba bori s pravosudnim zavrzlamama kafkijanskih razmjera, smjenjuje zamjenike i osniva stranke pod budnim okom medija, građani Zagreba, čini se, ne zamaraju se previše oko krizne situacije Grada.

Lijepo vrijeme posljednjih dana mnogi su proveli u zelenilu Lenucijeve potkove, po trgovima i terasama kavana.

– Kaj je Bandić izašao iz zatvora? – najčešći je odgovor na pitanje o problematici koja izaziva glavobolje novinarima, pravnim stručnjacima i političarima.

Šetnja s obitelji, degustacija slastica na Zrinjevcu, opremanje kuće novim sadnicama, filmski festivali i kulturne priredbe po gradu većini Zagrepčana bitniji su od lokalne politike.

– Nisam znao da je izašao, ali mi je to i drago. Sada vidimo da Zagreb može funkcionirati i bez Bandića – priznaje nam Dario Antić dok s društvom lovi hlad na Strossmayerovu trgu.

– Kad je izašao? Prošli tjedan? – pita nas Iva Bagarić dok prijateljici pomaže nositi slike za izložbu koju pripremaju. Isto pitanje postavlja i Fran Strukan dok na Britancu priprema prostor za današnji sajam oldtimera.

Ipak, neki su primijetili da je od prošlog tjedna u gradu došlo do promjene.

– Opet imamo šator na Trgu. Jel’ to zato kaj je Bandić izašao? – pita nas umirovljenica Štefanija dok s prijateljicama prolazi Trgom do Dolca.

Komentara 5

TR
Trnjanec
20:46 16.04.2015.

Bandić se neće smiriti sve dok od Katedrale ne napravi najveći šator na svijetu, a unutrašnjost pretvori u novi parking.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
09:02 17.04.2015.

A kaj je ikad i delal osim obilazil baze na i oko trga ,a sad bu citam i u odboru za proslavu oluje a prvoborac kaj ces

LA
LANA555
00:15 17.04.2015.

Je bio da posjeti N.Jelkovec sam se po dolcu sece di nema problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije