Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kviz koji uspavljuje od dosade ipak nešto otkriva- da smo neobrazovani i nemaštoviti

Bastian Schweinsteiger (1)
DPA/PIXSELL
16.10.2013. u 14:00

O da, gledala sam utakmicu, ali onu u kojoj je za Elf po stoti put na teren istrčao Bastian Schweinsteiger

Kviz \"Tog se nitko nije sjetio\" koji RTL prikazuje u vrijeme kada programima drugih nacionalnih TV kuća gospodare središnje informativne emisije je - dozlaboga dosadan. Da je u mrvicu kasnijem terminu bio bi idealna uspavanka. Ovako je samo iritantan, između ostalog jer pokazuje koliko smo, u prosjeku kao nacija, neobrazovani, a bome i nemaštoviti. Voditelji Antonija Blaće i Krešimir Sučević-Međeral valjda su pak shvatili da im je gledanost nikakva pa su se prestali truditi, jer kako drugačije objasniti forsiranu nazovi duhovitost od koje se čovjeku, zbog očite usiljenosti, ježi koža. Osim ako to ne moraju zahvaliti stanovitom scenaristu koji u tom slučaju ima, u najmanju ruku, stvaralačku krizu. A \"dnevnici\" su sinoć bili pravo mrcvarenje. U nedostatku relevantnih vijesti, urednici i na HTV-u i Novoj TV, molili su se da živi dočekaju sport i najavu utakmice sa Škotskom, a između uvodne najave i sportskih minuta gledateljima su servirali višeminutne minute o divnom životu žena na selu ( Nova TV) i specijalitetima koji se jedu za Bajram (HTV). Svaka čast temama, ali nije im mjesto u nečemu što se zove informativnom emisijom. A ovaj put o hrvatskom nogometu i vrlom komentatoru neću napisati ni riječ. Jer na mom programu se vrtila jedna druga utakmica - ona između Švedske i Njemačke u kojoj je moj ljubimac Bastian Schweinsteiger nastupio stoti put za Elf. Od tog bi nogometnog maga naši dečki, koji usput budi rečeno ne razgovaraju s domaćim novinarima, što i nije loše s obzirom na količinu gluposti koje su ponekad u stanju izgovoriti, mogli puno naučiti - o nogometu, ali i kućnom odgoju. Moj naklon majstoru, naklon do poda!

PLUS

Ako ste od onih koji nisu gledali utakmicu, a zahvaljujući posezanjem u novčanik imate Fox, mogli ste gledati premijeru 4. sezone Walking Deada. Sjajno!

MINUS

Svaka čast Ferihi i njezinoj popularnosti, ali dvije epizode, isprekidane desetominutni blokom reklama, previše su i za najupornije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?