Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SAM JA NETKO Koncert u čast sarajevskim legendama

Zvijezde u Lisinskom pjevale hitove Indexa

Dado Topić otvorio je koncert i triput se penjao na pozornicu
Foto: Goran Stanzl
21.10.2008.
u 17:55

Indexa nikad dosta – zaključila je sinoć oduševljena publika dok je s pjesmom na ustima napuštala zagrebački Lisinski nakon gotovo dvoipolsatnoga koncerta Indexa i prijatelja “Da sam ja netko”.

Odajući počast legendarnom rock-sastavu s ovih prostora i prisjećajući se lika i djela Davorina Popovića, čitava plejada poznatih izvodila je hitove Indexa.

Smijeh i suze
Koncert je otvorio rocker Dado Topić, koji se do kraja večeri triput penjao na pozornicu te je uz dojmljive izvedbe Lisinskom pokazao i svoje isklesane mišićave ruke. Vrckavi Vajta s Teškom industrijom zabavljao je i do suza nasmijao publiku, kojoj su se, pak, od ganuća ovlažile oči uz “Žute dunje” u dirljivoj izvedbi Saše Lošića.

Pljesak Čobiju
“Sve ove godine”, “Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj”... Nizali su se hitovi, koje su pjevali mnogi – Hari Varešanović, Massimo, Giuliano, Boris Novković, Zoran Predin, Arsen Dedić, Branko Đurić Đuro, Hrvoje Hegedušić, Tarik Filipović i Halid Bešlić, koji je zablistao u zahtjevnoj sevdah-džez verziji pjesme “Snijeg pade na behar, na voće...”

Ovacije je zaradila i zaboravljena zvijezda Čobi, koji se pjevajući “Predaj se srce”, spustio u publiku u izvođačkom žaru, a ona mu je uzvratila jednakim simpatijama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije