Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN FERIĆ
Povratak na članak

Nije me strah pisati roman o tome gdje se pedofilija najviše pojavljuje

Jedini kandidat za predsjednika Društva pisaca spreman je na besplatnu borbu protiv ideoloških pritisaka i za prava kolega

Komentari 12

DU
Deleted user
01:02 12.03.2018.

Kako kleči pred ministricom kulture već sada....hahaha. Pa živi od prodaje knjiga ako si tako ugledan. A nisi da se razumijemo. Napravi humoresku o svojim liberalnim lijevim neradnicima kako su molili Boga da im Zlatko pipu ne zavrne. I kako su histerični bili. To nećeš ni spomenuti naravno. Jer si kukavica. A bilo bi smiješno. Pedofilija i pederastija se najviše pojavljuje kod homoseksualaca. Eno ti Švedske i njihove homoseksualne organizacije. Pitaj njih ako meni ne vjeruješ. Eno ti podaci i afere po internetu. Napiši neku knjigu i o zlostavlhačima među vama liberalima recimo u Hoolywoodu. Napiši nekaj i o onom homoseksualcu iz Kanade koji je serijski ubojica bio. Vidjeti ćemo Feriću što ćeš ti napisati o tome. Ništa, naravno. Jer si režimski pisac i ideš linijom manjeg otpora. Jer među vama liberalnim mudroserima sve je to taboo tema. Još jedna kukavica u nizu. Nećeš ljuljati brodicu u koju si se ukrcao, jel tako Feriću. Brodić se zove "državna sisa, a doji nas naša draga ministrica Obuljen" protiv koje nitko ni riječ da zucne od vas lijevih kamatara koji kamatarite ovaj narod i kulturu. Idi sad klekni pred Obuljenku za koju ustašku vama ipak dragu kunu. Kakvi likovi, kakva kultura, kakva država i kakve sve parazite financira.....Miri Gavranu ni do džonova niste. Naravno da će me banirati radi ovog poklonika pederastije i pedofila....

VL
BK
branko-kockica
06:45 12.03.2018.

Ajde, kome može pasti na pamet napisati rečenicu da je prilikom masturbacije u parku ugledao petogodišnjakinju kako u parku čuči zadignute haljinice i piški? Ili da je netko složio facu kao da je ugledao oca kako j**e patogodišnje dijete? Nikome, osim notornom pedofilu koji upravo o tome razmišlja. I ovaj lik predaje na srednjoj školi?

VL
NI
Nikomah95
06:51 12.03.2018.

Jadno je društvo kojem je Ferić predsjednik...

VL
ČE
četvrti
20:26 13.03.2018.

Ferić nas podsjeća kako je osnovan HDP i - ne govori istinu: HDP je osnovan kao projekt SDP-a i "kulturne strategije" gđe Cvjetičanin and comp., što ne mora biti a priori loše, ali Ferić mora to imati na umu kada govori o ideologiji. Pa ne misli valjda da se svi izvan HDP-a prezivaju Alzhajmer?

VL
KM
kmerotrijeb
13:00 14.03.2018.

A gdje to Zoki? Po statistici u prvo proširenoj obitelji, pa onda u školama i vrtićima. Možda bi bilo dobro da se i tebe malo istraži s obzirom da si u školi i da imaš takvu bolesnu fiksaciju na tu temi...

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
06:49 12.03.2018.

Nije ga strah pisati roman o tome da se balkanska domoljubna pedofilija najviše pojavljuje na plemenskim skuplja njima pod patronatom idola Marka Perkovića Thompsona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.