Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ece Temelkuran:
Povratak na članak

'Zlo desničarskog populizma nije moguće pobijediti na razini pojedinih zemalja'

Ece Temelkuran već tri godine ne odlazi u svoju domovinu u kojoj joj prijete uhićenje i zatvor. Utočište je pronašla u Zagrebu

Komentari 5

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
19:23 11.10.2019.

Pa populizam su izumili ljevičari: Staljin, Musolini, Hitler, Tito, Mesić...

VL
RO
Rope22
19:32 11.10.2019.

Sada smo već počeli uvoziti ova ljevičarska, da ne kažem što.Fuj.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
19:47 11.10.2019.

Donald Trump je miljenik zdravog razuma i protivnik bezumlja ratova

VL
ŹI
ŹIVAC
03:04 12.10.2019.

Dosadni ste više s tim populizam kao izmišljotinom desnih(?) političkih opcija. Koja je razlika između desnog i lijevog populizma? Je li populizam sinonim za mazanje očiju narodu? Nažalost cijela civilizacija je prepuna mazanja očiju, laganja, varanja...Zar komunizam (komunisti) nije govorioio da ćemo svi dobiti koliko trebamo a raditi ćemo koliko budemo mogli? Samo izaberite nas komuniste i sve ćete to dobiti! Gdje toga ima? Lijepo čuti, a neizvedivo! Je li to desna ili lijeva ideja? Dok danas svi bruje o nepravdi, sukobu interesa, pogodovanjima, lagodnom životu jednih i siromaštvu drugih, Jozo/Joža je imao bogat vozni park dok obični narod nije mogao doći ni do fićeka! Čovjek (Jozo/Joža) pričao o jednakosti i pravd. Dok su drugovi ubijali zaljubljene partizane (nema ljubavi dok traje revolucija), Jozo/Joža je imao koga, što, kada i kako je htio! Ni dan danas se o tomu ne može pričati, jer se odmah čovjek proglasi revizionistom! Jadno, jadno... desno/lijevo Bogu svejedno, ali je jadno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.