Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska kultura
Povratak na članak

Zlatko Vitez novi je savjetnik za kulturu Milana Bandića

– Ako sam bio savjetnik predsjedniku Tuđmanu, ministar kulture, onda ću znati biti i savjetnik Milanu Bandiću, rekao je

Komentari 8

NE
Neba
15:09 17.06.2015.

Muljatori daje muljaju...Bandic napravio ponovo zaokret prema HDZ-u jer ocekuje njihovu pobjedu i suradnju pa se prividno odrekao Ljustine...sve je to varka, sjetimo se kako je Vitez kao curetak s pletenicama skakutao po Brijunima, pod vodstvom tog istog Ljustine, Serbedjije i ostalih jugovica, uz financiranje Kojica Zgb. novcem itd. I sad je u igri podjela plijena! Nadala sam se da ce HDZ biti bolji, ali vec vidim kud to ide...jedino USKOK mozda jos nesto moze uciniti za hrv. kulturu

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
02:22 18.06.2015.

A tko će kome nego svoj svome, ne znaš tko je od ove dvojice nekulturniji

VL
Avatar bledehund
bledehund
02:39 18.06.2015.

....hahahaaaa......đe se nađoše......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.