Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojila dječja srca

ZKM proslavilo 50. izvedbu predstave za djecu 'Zdrav i čisti dom, to je baš po mom'

ZKM predstava 'Zdrav i čist dom, to je baš po mom'
Foto: ZKM
1/10
23.12.2018.
u 11:46

Predstava za koju je tekst napisao Kristijan Ugrina, namijenjena je djeci – od vrtićke dobi do kraja nižih razreda osnovne škole

Rijetko se koje kazalište može pohvaliti da u jednoj godini proslavlja čak četiri 50.-te jubilarne izvedbe  svojih predstava.  ZKM je u ovoj godini  proslavio 50.- tu izvedbu 'Hinkemanna' i 'Črne mati zemla' - predstava koje su pobrale sve najznačajnije dramske nagrade.

U subotu proslavljamo i 50.-tu izvedbu predstave 'Zdrav i čist dom, to je baš po mom', a pred vratima nam je i 50.-ta izvedba predstave 'Sherlock Holmes'.

S ansamblom ZKM-a predstava „Zdrav i čisti dom, to je baš  po mom“,  od premijere 20. listopada 2017., brzo je osvojila dječja srca.

Predstava za koju je tekst napisao Kristijan Ugrina, namijenjena je djeci – od vrtićke dobi  do kraja nižih razreda osnovne škole. Kristijan Ugrina je poznati glumac ZKM-a i popularno televizijsko lice – a izvedbom igrokaza za djecu s edukativnom notom, uporabom lako zapamtljivih songova i duhovitih fabula, Ugrina djecu na zabavan način kroz predstavu podučava važnosti higijene, čistoće i osnovnih ekoloških pravila poput razvrstavanja otpada, zdravim prehrambenim navikama te odgovornom ponašanju prema drugom čovjeku, prirodi i okolišu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije