Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velimir Neidhardt
Povratak na članak

Životna priča novog šefa HAZU: Izgradili smo Zagreb, Sarajevo i Banju Luku

Velimir Neidhardt jedan je od vodećih hrvatskih arhitekata koji se dokazao i u praksi i u teoriji

Komentari 5

FN
Fr@njo
11:23 27.11.2018.

svima , koji ulaze na granicnim prelazima u RH; zahvaljujuci tabli koja im daje na znanje ,vidi se odmah nasa prepoznatljivost.. to je zasluga nasim mislioca svjetskog glasa.Upravo struka , u kojoj gospodin ima vodecu stvaralacku i prosvjetarsku ulogu, zagadilaila nam je i permanetno cini i dalje zivotni prostor za sve vjekove,

VL
BR
Brankko
16:51 27.11.2018.

Izgleda da Hulk001: a) nije pročitao članak, b) ne zna mnogo o izgledu Zagreba i njegovih dijelova, ni onih međuratnih ni onih "socijalističkih"..

VL
Avatar southman
southman
10:51 27.11.2018.

Djeluje mi "urbano" !? Nadajmo se napokon netko tko će izjednačiti Pavelića i Tita i ostvaviti ih prošlosti, a okrenuti djelovanje HAZU prema budućnosti Hrvatske !

VL
Avatar Hulk001
Hulk001
11:06 27.11.2018.

Oružnili ste Zagreb!! Jedino što vrijedi u Zagrebu je iz doba Austro-Ugarske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.