Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na filmu

Žena koja je spalila Picassa na ekranu

'pablo picasso'
''
19.08.2013.
u 14:03

Redatelja je na snimanje filma potakao nastavak priče o tome gdje su i kako završile basnoslovno vrijedne umjetnine, jer je Rumunjka Olga Dogaru, majka jednog od trojice osumnjičenih policiji priznala da je djela spalila u pećnici

Rumunjski redatelj Tudor Giurgiu najavio je da planira snimiti film o pljački koja se dogodila u listopadu 2012. u galeriji Kunsthal u Rotterdamu kada su ukradene slike Picassa, Moneta, Gauguina... No, redatelja je na snimanje filma potakao nastavak priče o tome gdje su i kako završile basnoslovno vrijedne umjetnine. Naime, Rumunjka Olga Dogaru, majka Radua Dogarua, jednog od trojice osumnjičenih za krađu vrijednih slika, policiji je priznala da je, kako bi spasila sina, djela spalila u pećnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije