Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesna postignuća
Povratak na članak

Žena koja je izdominirala dodjelu Oscara

'Ovo je za svakoga tko ima vjere i hrabrosti držati se dobrote u sebi i tražiti dobrotu u drugima, bez obzira koliko je to teško učiniti', poručila je redateljica

Komentari 14

Avatar Bill Carson
Bill Carson
07:16 26.04.2021.

Nije važno imati najbolji film, biti najbolji glumac nego je danas važno popuniti sve linije vezano za "različitost". Dakle najgora opcija je odabrati bijelog muškarca danas (zemljo otvori se), a idealno je imati ženu, raznobojne kože, feministicu, ako je transrodna još i bolje, ako je lezbijka još i bolje. Ispada da danas film i ne može biti unutar Oscar kategorije ako je glavni lik bijeli mužjak. Sjetite se Gladijatora prije 20 godina. Russell Crowe u najboljim danima. Zaboravite na to, to se više neće dogoditi. Vrli novi svijet.

VL
LU
Luka233
23:55 26.04.2021.

Prekrasnog li izraza "izdominirala", pa jos u rubrici kulture, ajde barem, osmoljetku imamo.

VL
Avatar southman
southman
07:13 26.04.2021.

Obzirom da je režija bila najzahtjevniji dio filma....

VL
MI
MiloDijete555
09:15 26.04.2021.

Oscari odavno nisu više sinonim za kvalitetu. Političke agende prizemnim načinima pokušavaju progurati svoje mišljenje pod normalno.

VL
HA
Habuhabuhabu
07:39 26.04.2021.

Zanima me da li ste pogledali film pa već sve znate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.