Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE SE ODUŽITI ZAGREBU
Povratak na članak

Nasljednici Mersada Berbera: Tražimo trajno utočište za slike velikog umjetnika

Sin velikog umjetnika Ensar Berber, zajedno sa svojom suprugom Irom I majkom Adom, brine se o vrijednom očevu slikarskom blagu

Komentari 2

Avatar Tombstone
Tombstone
22:57 27.12.2020.

Ma sve bu to sad odmah bandinjo platil. Izbacil bu nekoga iz neke zgrade kaj mu se svidja i tam napravil muzej. Jos bu i zlatne skoljke za wc postavil, i fontanu pred ulazom...ok, u sklopu bu i kafic, da ljudi mogu trgnuti koju prije i poslije posjete, pa i za vrijeme. To bu naravno vodil pajdo ili zemo, a obitelj umjetnika ce velikodusno iz zahvalnosti prostor ustupit zabadav. Poslije buju dodali i stolove za gablanje, i krenula bu velika propagandna akcija " burek i cevapi s pogledom na berbera. Ili fontanu, ovisi kam gledate"....

VL
SL
slavenZadravec
19:47 27.12.2020.

" ...da se i u Zagrebu pronađe adekvatan prostor za permanentnu muzejsku postavku .."Ako je to eufemizam za: Želimo da nam grad pokloni prostor i preuzme troškove održavanja - onda to treba tako reći. Mislim da grad definitivno treba otkupiti nekoliko dijela (ukoliko ih već ne posjeduje), a za više od toga treba potražiti ostale zainteresirane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.