Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Želimir Žilnik: Kad-tad isplivat će sve skriveno iz službene povijesti

Kultni provokator u Zagrebu je predstavio svoj novi dokumentarac "Jedna žena, jedan vek"

Komentari 10

OB
-obrisani-
19:33 01.12.2011.

Za vrijeme druga Tita postojalo je nekoliko onih koji se nisu slagali sa ondasnjim rezimom. Danas postoji vise milijuna samo hrvata (da ne spominjem ostale narode iz bivse SFRJ) koji se ne slazu sa danasnjim sistemom i koji bivaju proganjanii i pljackani svaki dan. Ziko, hoces i o njima nesto snimiti, ili te samo zanima falsificiranje povijesti?

VL
HE
heraklit88
22:30 01.12.2011.

Žilnik je komunistički komformist i mediokritet kao i bezbroj bivših „kulturnih radnika“ a koji se ništa ne razlikuje od oficijelne degenerirane kulture koja je proizvod američke kulturne hegemonije. Slažem se da će kad-tad isplivati sve skriveno iz službene povijesti aliti ali če onda vidjeti da Hitler nije htio rat o čemu postoje brojni dokumenti, a htio ga je Churchill koji uopće nije bio niti izabran na izborima a je bio postavljen preko cionističkog lobya i objavio rat Njemačkoj a ne obratno i koji nigdje nije spomenuo tzv. holokaust u svojim memoarima od 6 knjiga. Holokaust se zapravo dogodio samo Nijemcima masovnim bombardiranjem civilnih gradova, progonom 20 mil. Nijemaca i silovanjem 2 mil. Nijemica, otimanjem 40 % teritorija i nečuvenom materijalnom i intelektualnom pljačkom koja se dogodila i Žilnikovoj Vojvodini na pola milijuna banatskih Nijemaca.

VL
HE
heraklit88
22:34 01.12.2011.

Vidjet će se da je staljinistica i informbiroovka DRAGICA SRZENTIĆ koju danas sramotno rehabilitira bila jedana od glavnih aktera etničkog čišćenje nad ogromnom većinom nevinih Talijana u Istri. Baden Meinhof je bila skupina nepismenih zločinaca i okorjelih terorista koji su koji su imali medijsku podršku od medija pod kontrolom američkih okupatora čija je isključiva namjena bila denacifikacija a zapravo ispiranje mozga koje traje do danas. Vidjet će se da su se komunisti uključili u II. svjetski rat tek na mig Staljina 22. VI 1941 g, da je britanska tajna služba izrežirala demonstacije i izlaz YU iz Trojnog pakta i na taj način uvukla YU u rat s bespotrebnim žrtvama samo da bi se oslabila Njemačka i na koncu je žrtvovala Čiču koji je pokrenuo gerilski rat protiv NDH i izazvao ogromne srpsko-hrvatske žrtve. Vidjet će se da komunist Pikaso i njegov kubizam su upravo rezultat cionističke trgovačke kulturne hegemonije kao što su bili dada i konstruktivizam koji su završili u boljševizmu i da je Napoleon bio europski sin kao i Hitler koji se borio protiv nacionalizma kao izuma francuske komunističke revolucije i za ujedinjenu Europu.

VL
AU
Audience
22:44 01.12.2011.

Svi Vi koji komentirate povijest trebate procitati : The Nameless War od Achibald Maule Ramsay, pa ce Vam mnogo toga biti jasnije.

VL
TH
thekurcula
23:37 01.12.2011.

Ja sa Žilnikom ne samo da nisam politički istomišljenik nego smo skoro potpuni politički oponenti. Jednostavnije rečeno - ja Žilnika, u političkom smislu, ne mogu da smislim! I tu ja ne mogu ništa izmeniti. Ali, Žilnika kao filmskog stvaraoca jaa izuzetno cenim. Iskreno. Kad gledam njegovoe filmove, i kad se slučajno setim koliko mi je politički daleko, zažalim što mi je politički neprijatelj. I tu takođe ne mogu ništa da uradim da to ne bude tako.

VL
GS
globalpress=SS
09:40 02.12.2011.

Moj profesor, tada hrvatskog i srpskog jezika, je završio u zatvoru u Lepoglavi jer je bio na seoskoj svadbi u nekom vatrogasnom domu gdje je kad se plesalo pala Titova slika na pod. Neki općinski cinker je njega optužio za rušenje poretka i slično.... iako je bila 1988 i Tito mrtav već 8 godina i iako je sve što je taj čovjek rekao \"no pa kaj ste se sad svi usrali, stavite natrag sliku gore i idemo dalje plesati\", odležao je 9 mjeseci u zatvoru u Lepoglavi zbog dobrog vladanja a dobio je godinu i pol. Nije mogao više ni raditi, no sva sreća 1990. su došle promjene i čovjek se ponovo zaposlio, kasnije postao ravnatelj.

VL
DE
derantamni
10:36 02.12.2011.

global 1988 pala titova slika u vatrogasnom domu itvoj profesor je završio 9 mjeseci u zatvoru......tebi je neko sipao drogu u kokain.....

VL
BF
bf35
12:01 02.12.2011.

@audience Hmmm, na ovom portalu nije baš popularno tražiti od sudionika da nešto ČITAJU :)

VL
GS
globalpress=SS
12:42 02.12.2011.

02.12.2011. u 10:36h derantamni je napisao/la: global 1988 pala titova slika u vatrogasnom domu itvoj profesor je završio 9 mjeseci u zatvoru......tebi je neko sipao drogu u kokain..... ******** Na popisu je političkih zatvorenika za razliku od tebe lažljivca ii kretena postoji sve zapisano.

VL
HE
heraklit88
13:40 02.12.2011.

Istina je da je Dragica Srzenić bila staljinistica i informboovka kao i njen muž inače Crnogorac Voja Srzenić iz Uljcinja. Ta seljančica iz Istre koja je službeno završila 4 razreda osnovne škole izvršila je stravične zločine, ubijanje i mučenje civilaa u to vrijeme većinskog talijanskog naroda u Istri. Još uvijek postoje svjedoci, djeca žrtava komunističkog terora koji žive u okolici Padove i Trsta. Gosp. Žilnik je bar trebao kontaktirati prognane Talijane uTrstu prije snimanja te krivotvorine. Gosp. Žilnik je samozvani pseudo disident a zapravo miljenik komunističkog režima koji je dobivao neograničena sredstva za svoje trećerazredne uratke i koji se nikad, ama baš nikad, nije otvoreno suprotstavio tom zločinačkom režimu kao i bezbroj djece NOB –ovaca i jugooficira, kao npr. Sanja Iveković, Grupa šestorice (Stilinović, Jerman, Martek itd..) koji su mogli raditi što su god htjeli dok je UDBA istovremeno prave provokatore s najmanjim prijestupom mučila po tamnicama do iznemoglosti. Dakle, nevjerojatno licemjerje i inverzija istine od netalentirane i privilegirane djece komunističkih terorista i ubojica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.